Quote:
Originally Posted by LotR
Néha elég nehéz játékosként felismerni a JKSZ-be csábítást, csak 1 gömböt kérnek effektus és visszautasítani azt egy addig jó barátnak ,becsületes játékosnak hitt emberről...
|
Regszabályok elolvasása után ez nem lehet probléma.
Quote:
A kitiltások menetében? Ez azt jelenti, se több nyilvánosságot nem kapnak a terhelő bizonyítékok, melyek vkit bűnössé tesznek..
|
Ha a súgóban az van írva, hogy ilyen információ nem kiadható, akkor itt a fórumon se fogok mást mondani.
Ez le van szépen írva a súgó vonatkozó részeiben, kérlek, hogy olvasd el.
A tájékoztatás hiányáról beszélsz, miközben nem vagy tisztában a regisztrációs szabáyokkal, a gyakori kérdésekkel, és a súgóval.
Egész pontosan milyen tájékozattásra vársz, ha a meglevő írásokat sem olvasod el?
Quote:
A lényeg ,h vmit ki kéne találni arra ,h ne csak a játékosok lelkiismerete védje a játék tisztaságát...
|
Mindezek mellett azt mondod, hogy a csalókat ne helyezzük át, csak egy ideig ne tudjanak belépni. Hát én komolyan mondom, hogy nem értem a gondolkodásmódodat. De erről ne is vitázzunk, az előző 2 nap alatt szerintem minden ezzel kapcsolatos tudnivaló elhangzott, lerágott csontot újrarágni nincs kedvem.