Quote:
Originally Posted by Arrakis
Megnéztem a teljes krónikákat.. csoportonként 1 - 2 5ös sorozatütés van, átlagban tehát ez is 1.5nek mondható.
|
Remélem nem gondolod komolyan, hogy minden olyan ütés, ahol egynél több sereg ment ki, az csalás. Tény, hogy kell az embernek egy egészséges paranoia, de azért túlzásokba ne essünk.
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Ezért tartom még mindig, hogy alkalmasabb szabályok kellenének, melyek jobban tudják megelőzni a jkszt, és konzekvens retorzió.
|
Mint említettem: az, hogy esetlegesen változnak a szabályok (vagy nem), az jelen pillanatban senkit nem jogosít fel a szabályok megszegésére. Nem hiszem, hogy ezt nehéz megérteni, de úgy látom valamiért ez sokaknak nem megy most. Úgyhogy nem is erőltetem, csak ne lepődjön meg senki...
No és ez így zárszónak most már elég is lesz, nemcsak a tegnapi napra, hanem összességében.
Ne haragudjon meg senki, de ha az egyes áthelyezések körül ekkora "felháborodások" és problémázások vannak, akkor itt komoly morális probléma van a szabályok betartásának AKARÁSA körül, úgyhogy jelen álláspontom szerint a jövőben nem kívánok egyetlen áthelyezést sem kommentálni. Aki átkerül, átkerül. A szabályok azért vannak, hogy be legyenek tartva.
Tudom, vaskalapos vagyok.