Quote:
Originally Posted by monro
Ha ennyi embernek fontos ez akkor én sem vagyok többé ellene.
Azért sajnálom, hogy a lökött piacstop miatt kell valakit megvédeni A piacok zárásának az első 24 körben van egyáltalán bármilyen értelme bármelyik csoportban??? Ha az egységesítés az elv akkor minden csopiban le kellene venni a piacstopot 2 körre aztán jónapot...
|
Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Azt hiszem, Gyula örömére új topicot fogok indítani a kezdeti védelem és a kezdeti piacozási lehetőség egységesítése címmel. 
|
Majdnem pont erre gondoltam, amikor ezt írtam. Úgy gondolom,
minden csoportban elég addig korlátozni a piacot, amig az el nem férő cuccok elmennek. Ehhez elég 1 körváltás. Az 5-s szinten sem okozna problémát, ha az új országok az első körváltás után piacozhatnának.
Szerintem a kezdeti védelemnek az 5-s csoporton kívül semmi értelme. Ezért az egységesítés érdekében az 5-s szint kivételével minden csoportban megszüntetném a kezdeti védelmet.
Az eredeti javaslatomat már nem támogatom, mert mint írtam, kijátszható. (Klántámadhatna például egy 9 egyénileg védett ori plusz 1 nem védett)
Quote:
Originally Posted by Deni
gondolom amíg nincs meg a kötelező tekercskopás, addig nem akarnak piacra engedni minket.. 
és ha a lenti szinteken 24 óra, akkor egységesen legyen az A-ban is..
amúgy nem tudom, hogy ezen kivül milyen gyarkolati haszna van 
|
Nekem is csak a tekikopás jutott eszembe, mint ellenérv. De az a max. 5% tekikopás nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy újrázásokkal megsokszorozhatom a tekijeimet.