View Single Post
Old 06-21-2007, 08:10
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ha ennyi embernek fontos ez akkor én sem vagyok többé ellene.
Azért sajnálom, hogy a lökött piacstop miatt kell valakit megvédeni A piacok zárásának az első 24 körben van egyáltalán bármilyen értelme bármelyik csoportban??? Ha az egységesítés az elv akkor minden csopiban le kellene venni a piacstopot 2 körre aztán jónapot...
Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post

Azt hiszem, Gyula örömére új topicot fogok indítani a kezdeti védelem és a kezdeti piacozási lehetőség egységesítése címmel.
Majdnem pont erre gondoltam, amikor ezt írtam. Úgy gondolom, minden csoportban elég addig korlátozni a piacot, amig az el nem férő cuccok elmennek. Ehhez elég 1 körváltás. Az 5-s szinten sem okozna problémát, ha az új országok az első körváltás után piacozhatnának.

Szerintem a kezdeti védelemnek az 5-s csoporton kívül semmi értelme. Ezért az egységesítés érdekében az 5-s szint kivételével minden csoportban megszüntetném a kezdeti védelmet.
Az eredeti javaslatomat már nem támogatom, mert mint írtam, kijátszható. (Klántámadhatna például egy 9 egyénileg védett ori plusz 1 nem védett)

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
gondolom amíg nincs meg a kötelező tekercskopás, addig nem akarnak piacra engedni minket..
és ha a lenti szinteken 24 óra, akkor egységesen legyen az A-ban is..
amúgy nem tudom, hogy ezen kivül milyen gyarkolati haszna van
Nekem is csak a tekikopás jutott eszembe, mint ellenérv. De az a max. 5% tekikopás nevetségesen kevés ahhoz képest, hogy újrázásokkal megsokszorozhatom a tekijeimet.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote