Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-20-2007, 21:03
Yberia Yberia is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
J.K.SZ. Tudod a játékon kivüli szövetség nem csak azt jelenti hogy összefogunk egy 3. ellen. Hanem játékon belül , szövetséget nem kötve, segitjük egymást. Ez lehet az hogy közösen spécizünk ki embereket, lehet az hogy a másikkal információt osztunk meg, lehet az hogy utalunk neki pénzt, vagy lehet az hogy adunk neki egy földet...stb lehetne még fokozni.
Abban nem foglalok állást hogy ez mi volt, mert nem vagyok a csoportban és igazán nem tudom mi történt, de abban biztos vagyok, hogyha Ati átpakolja őket, akkor nagy valószinüséggel igaza van, és elég bizonyitéka van.
Ritkán folyamodik ilyen eszközökhöz, mint le is irta nem akar ártatlanokat átrakni (ezt grabinak válaszolta asszem pont).
Ha mondjuk Tuvalu felett van két ori ő a 3. helyezett és az első kettő kb egyszerr szintet lép akkor is JKSZ, mert hagyták 1.nek lenni őt? Én arra akartam rámutatni, hogy akárokozás ténye nem valósult meg.

Mellesleg már ketten vagyunk, aki szerint majd Ati eldönti a maga 10 éves tapasztalatával ezt a dolgot én azért bátorkodtam írni, mert közel 5 éve vezetem a saját játékomat és volt ott pár ilyen nehézt döntés és egy biztos hogy a közösséget kell védeni az egyéntől. És itt ebben a helyzetben a közösség érdeke azt szolgálja hogy továbbra sem koholt vádak, hanem konkrét egyértelműen bizonyítható más játékosnak kárt okozó csalások alapján kerüljenek az emberek az anarchista csoportba.

Ez eddig 3.000 HUF lesz, asszem ennyiben maradtunk Arwyllal szóval továbbiakban nem írok semmit