Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-20-2007, 20:55
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Yberia View Post
Kicsit gondolkoztam a témán ezt még beírom, hátha segíti Ati döntését.

JKSZ, azaz Játékon Kívüli Szövetség. Ez miről is szól? Országok nem megengedett szövetsége,,- összefogása egy harmadik féllel szemben, akinek így jelentős károkat okozhatnak. ezért a legsúlyosabb büntetés jár: anarch.

Itt most Tuvalu és Grabi fogott össze, hogy grabinak kárt okozzanak? A fenti konklúzióban kijelenthetjük, hogy nem, nem okoztak harmadik országnak semmiféle kárt.

Az egyetlen kárt Grabi okozta magának aki azt hitte bejüön az A-s hozzáállás, hogy a rám kijövő sereggel (egy darabbal) beüttetem magam, így fölém kerül az ellenfél, akit szépen beverek én is. Mivel tudhatta, hogy Tuvalunka jó országa tuti nincs, joggal volt feltételezhető hogy a kinlévő sereggel együtt a kiküldött mennyiség átüti az otthoni semmi védelmét.

Ezért felteszem a kérdést, ha ugyanez a csata így zajlik de a végén grabi beüti Tuvalut akkor is anarchba kerülnek? Szerintem annak, hogy egyik ori beüti a másikat vagy nem ilyen formában semmi köze a JKSZ-hez, ez egy sikertelen visszatámadás volt napota 500 ilyet látok.

Grabi megtette amit ő gondolt, szíve joga, hogy véd, vagy kitámad ez nem supportos hatáskör szerintem, mivel a Hódító nevű játék alaptétele, hogy a játékos hozza meg az országával kapcsolatos döntéseket. Jó lenne ha a játékosok, azaz mi meg hagynánk a fentiek ismeretében a supportot-készítőt is önállóan dönteni.
J.K.SZ. Tudod a játékon kivüli szövetség nem csak azt jelenti hogy összefogunk egy 3. ellen. Hanem játékon belül , szövetséget nem kötve, segitjük egymást. Ez lehet az hogy közösen spécizünk ki embereket, lehet az hogy a másikkal információt osztunk meg, lehet az hogy utalunk neki pénzt, vagy lehet az hogy adunk neki egy földet...stb lehetne még fokozni.
Abban nem foglalok állást hogy ez mi volt, mert nem vagyok a csoportban és igazán nem tudom mi történt, de abban biztos vagyok, hogyha Ati átpakolja őket, akkor nagy valószinüséggel igaza van, és elég bizonyitéka van.
Ritkán folyamodik ilyen eszközökhöz, mint le is irta nem akar ártatlanokat átrakni (ezt grabinak válaszolta asszem pont).