Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-20-2007, 18:44
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ati, azt hiszem én voltam az egyik megszólított, így reagálnék.

Való igaz, hogy részemről korábban volt némi ellenérzés Tuvalu irányában. És való igaz, hogy volt ilyen gondolat, hogy még véletlenül se juthasson fel, ezért majd leütjük. 2* be is ütöttük. Ezt a részét mindenki tudta, azt viszont bizonyára nem, hogy a harc közben napokon keresztül leveleztünk, elemeztük egymás játékát, élcelődtünk, stb. Így utólag be kell valljam az egyik legkedvesebb ellenfelemmé vált így Tuvalu, s utánna valóban szövire is léptünk, hogy ez jelenleg tart - e, azt nem tudom megerősíteni, ez infokiadás lenne a részemről.

Azt szintén nem szeretném vitatni, hogy ez mennyivel egyértelműbb, mint más, nap mint nap történő kétes esetek.

Még mindig azt mondom, hogy néhány ebben a topicban szereplő ötlet felhasználható lenne, s nem azon kéne filozni, hogy vmi megbeszélt, vagy nem az. Ha az ötletek bekerülnének a játékba gátolnák a földleadást, megelőznék azt.
Bár ez (személyeskedés nélkül) eddig is elég sok ellenérzést váltott ki bizonyos, igencsak érdekelt csoportosulásban. Bizonyára nehéz lenne keresztülvinni, de talán hatásosabb lenne, mint a feltételezések, és vádaskodások. Azt hiszem ezzel mindenki egyetért, kivéve akinek az ellenkezőjéhez fűződik érdeke.