Quote:
Originally Posted by System
Nem egészen vág ide,deha már témára jutottunk; mit nélkülözzön szentetek egy ork,ha "barakkszörnyeteg"-ahogy egy másik kedves hozzászóló írta  -akar lenni,de a szöviben nem vip orik vannak... 
Merthogy ez mindigis érdekelt,hisz azt hallom folyton hogy az elfeken csak egy agyonélezett ork tábornok tud átmenni...
Nah de mit takar az agyonélezett,hány százalék barraktól mondhatjuk el hogy ez egy katonailag erős ori?
Merthogy a nyersanyag árak miatt nem engedhetjük meg magunknak hogy elbontsuk a bányákat,tanyákat is csak mértékkel mert ugyan az orkoknak van egy zseniális faji varija,de az se termeli a gabonát csak "csak" csökkenti a fogyasztást így valamivel kevesebb tanyát tarthatunk,de ez nem elég... 
Akkor viszont miaz amit nélkülözhetünk az éplistánkból... 
Mivel nincs Vip nem tudnak karavánozni,akkor ezzel ne is próbálkozzunk?  Vagy ilyen szemszögből az orkot érdemesebb mf-ben tolni?Merthogy az ad még egy plusz bónt ugye 
|
véleményem szerint ha nem engedheted meg magadnak,hogy elbontsd a bányáidat akkor ne játsz orkkal!!
szerintem egy 50% barakkal összerakott némileg tornyos félig tanyafree ork már nagyon jó alacsony szinteken,és még marad hely toli-varinak is

D
de csakis sok tartalékkal,és nagy odafigyeléssel ajánlott szerintem!!