Szerintem fullkezdővel(első oris) összeállni csak akkor érdemes ha nagyon türelmes és rettenetesen türelmes az ember. Magamból kiindulva kezdőként (hajajj de régen volt) még 50 elittel is támadni akartam, nem volt semmim de mentem feljebb, feljebb, majd kaptam reggelente olyan eseménylistát, h a baloldali csúszka nem is látszott.
Mostanában összeakadtam egy kezdővel, mellé egy állandó szövimmel egy kiskékkettessel . Kezdőnk belenyúlt egy lent termelő orinak piacon eladott pénzébe, majd egy milliárdot szakított. természetesen rászálltak. Kértem e vezírt h ne bántsák, amibe szó nélkül bele is mentek, mivel úgy szerezték vissza a pénzt h meg sem erőltették magukat. Vmi olyan üzit írtak, h nem akarják elvenni a kisgyerek pöttyöslabdáját s békéznek vele.
Aztán volt, hogy én 200 hekin, ő meg majd 300 hekin ált, minden 10ik tanácsot fogadott csak meg. Kiraktam, majd később olyan szövive állt be,ahol három forrófejű ujjonc s egy (mire odaértünk)már türelmetlen "atyából" állt. Háát még mindig a csopi közepén hol szétszedve hol nyertesen áll(nak).
Szó ami szó teljesen kezdő csak akkor jó ha tényleg tanulni akar, s ténylegszót fogad.