View Single Post
Old 06-16-2007, 23:07
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Gyula View Post
Össze vissza beszélünk? Tudod ez azért van, mert ez egy olyan játék ahol különböző stratégiák szerint lehet játszani. Mindenki a neki megfelelőt választja, van aki a támadó van aki a védő erőre esküszik. Jah miért lenne illúzió hogy vissza üthetsz?

Arra hangzott már el értelmes érv hogy miért legyen klánvédelem?
Mert nem igazságos?
Vagy mert régen történt két iylen eset? (Miért baj, hogy két klán szemfüles volt és észrevette a kínálkozó lehetőséget?)
Hmm igazából tulzottan nem egy létfontoságú dolog az tény, ahogy az is hogy nem mindennap ütik a frissen lépetteket Gyula tény hogy különböző stratégiákon jáccanak különböző emberek, de ettől még mindig igazságtalan a helyzet. Nem tudom hány ilyen eset történt régen, de én nem nevezném szemfülesnek ezeket a klánokat...
Szemfüles akkor ha kiszúr egy klántámadást, és hiénázik, vagy kiszurja ha legyengült egy klán (mert szabis tag van, mert kitámadott 1 v. több tag egyéniben stb.)
de az hogy valakit üssünk aki hátrányban van hát nem tudom. sztem ugyanolyan gusztustalan játékstilus mint 5.en a védelem alol kijövöket ütögetni... Ettől még sztem is fölösleges dolog, mert nem egy gyakori eset és (akár) forditva is előfordulhat, mert azt se tiltja senki hogy ne egy tf orkal lépj fel A-ba sok sok k pacival...

Reply With Quote