Thread: Testépités
View Single Post
Old 03-09-2006, 14:48
G.O.D.'s Avatar
G.O.D. G.O.D. is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Apa
ezt azé tisztázzuk:
csak és kimondottan CSAK azt a koxot nyomják közvetlenül a célizomzatba, ami vizes bázisu.
ha ugyanis olajos bázisut nyomnál, hadd ne ragozzam.ebből azomban nincs tul sok fajta. mongyuk pár éve nem mustrálom az anyagokat, 5 évvel ezelőtti dolgokat tudok.

Apa !

Nyomják az olajosat is nekem elhiheted ... Inkább attól függ mekkora adag kerül bevitelre. 1-2ml még befér bárhová, max akkora ragyád lesz mint a ház...
Pl. tök mindegy hova megy az olajos propi, vagy a vizes propi, csak nem mindegy mekkora adagban. Merugye van 50mg/ml és van 250mg/ml. Nem is beszéltem a deca-enantatról, amit ugye illenék minimum 2-2 naponta befröcskölni. Kénytelen vagy más izomba beadni, mert nem tudnál ráülni a popsidra.
Persze ezek az én tapasztalataim, etettem már néhány embert, meg láttam is. Bizonyos szintnél már nem válogatnak. Volt olyan haver aki 5 évig koxolt. Heti 1000egység deca-1000enantat, közben növi és a levezetésnek winstrol és/vagy ganabol... Ment már az mindenhová, csak ne fenékbe
Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy már attól is belilult a feje ha le kellett ülnie. Nyelv alá ment az 50-es betaloc... Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy megéri-e koxolni, vagy sem. Mindenki döntse el maga. Nekem jó ilyen ,,picin,, is. Nöni nem akarok, jó igy tisztán...
Reply With Quote