View Single Post
Old 06-15-2007, 14:14
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Én nem értem. Ahogy írod haladni az a-ban... forogni a-ból...
Nem ezen a pár körön múlik a játék. Nem ezen múlik, hogy valaki béna-e, tud-e tamagocsizva fordulni Hány kör is kell a forduláshoz? Azt mind védelem alatt teszik meg a delikvensek?
Egyszerűen arról van szó, hogy egyenlő esélyek legyenek. Ha a másik tud piacozni amikor támad, én is tudjak piacozni.

De ha mondanál egy értelmes érvet hogy ez miért nem jár az újoncoknak, azt megköszönném.
Számomra vicces hogy mindenki aki nem tart 70-80% barakkot, az béna...
Majd jön a sírás hogy az elf gyujtogat
Ne keverjük a két dolgot a gyujtogatós elf tudtammal csak egy embernek okozot problémát. de az nem ide tartozik.

Az A-ban sem tart mindenki 60-80% barakkot, ezt elhihetitek.
Egy saját magát etető B-s ori az A-ban is életképes 2000-2400hekin. Egyáltalán nem kell full tanyafreeben fellépni. Célszerü már a B-ben keresni azt a klánt aki majd fogad. velük egyeztetni hogy mit lesz a klánban a szereped, milyen fajjal és személyiségel játsz. hogy nézzen ki az ép listád.

Hozzánk nem rég jött egy uj tag. Megkértük hogy csak annyi ijjászt tartson bent amennyi a tornyokba fér. Mert a B-ben 35k-ért adta el az egységeket amiket az A-ban később 12k-ért megvásárolt.
Egyéniben senki nem bánthatta. Azt meg bevállalta a klán hogy ha jön egy klántámadás akkor egy 2000hekis ori alig védekezik. Mielőtt jött az uj tag, az elfjeink felhúztak pár tornyot a tanyák rovására, ezzel kompenzáltuk a legkisebb országunk védőerejét 24körig.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote