View Single Post
Old 06-13-2007, 08:54
Reaktor Reaktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Csak akkor támogatom Monro ötletét, ha egy nagy hekin lévő ori nem tud odafokozni.

Példa
támadó ori 1 millió pont
védő ori 1,15 millió pont
van közöttük 15% különbség azaz a foglalás 85% lenne.

Támadó odafokoz 750K kattinccsal
Támad, éhezik, képez, bont házzal,hisz megteheti.
Lemegy 1,05 millió pontra.

Visszatámadáshoz már 6800 épületet kellene bontani a jelenlegi védőnek.
Bontóversenyhez meg esélye sincs.

IRREÁLISNAK TARTOM.
Ha valaki ennyire kockázatmentesen akar támadgatni brztta hadissal akkor fizesse meg az árát, vállalja a kockázatot, hogy a célpont is manőverezhet.

Mert mi is van most???

1, Ha a támadó, és a célpontsemmit se csinál akkor 0 heki lesz a főglalás, mert a támadó kicsúszik az eredményes 100K-s zónából.

2, ha a támadó visszafokoz és a védő semmit se csinál akkor közelről beveri.

3, Ha a támadó visszafokoz, és a védő kibont akkor megint kicsúszhat az eredményzónából.

4, a támadó visszafokoz, a védő elfokoz akkor a védő megint kicsúszik az eredményes zónából.

5, a támadó túlfokoz, a védő is elfokoz a támadás ismét eredményes lesz.

6 a védő visszabontva támad, a támadó beveri közelről, a védő veszíthet 50K pontot vagy többet is, és az ellentámadása lófingot se ér, mert a keletkezett lecsúszása miatt Ő 0 hekit foglal.

Ha a terület számítana az eredményességhez.
Én ugy támadnék egy termelő törpét, hogy odafokozok vagy 750K kattinccsal,majd kitámadok.
Éhezek, képzek, bontok házzal, de durván.

És a szerencsétlen termelő törpe földleadóvá válna, mert mi a fenével bonthatna utánam ( nem is 6800 hanem vagy 8000-9000 épületet) ?
Bányával ugye nem.
Házzal annyit nem tud, sőt annyit se mint én.
Kovácsa nincs annyi.
Marad a templom, torony, barakk........
És ha csak annyit ér el, hogy valami Isteni szerencséje folytán sikerül az ellentámadása, és földet cserélünk akkor ott marad mellettem szarrábontva, kiszolgáltatva.

Elhiszem, hogy sokan szeretnének ilyen módon támadni, kis kockázattal, nagy zsákmányt szerezni, De NEM ez a helyes Út!