Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 06-12-2007, 15:12
naramis naramis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Ahogy érkeznek mindenkinek bicentéssel köszönök, Hyas üdvözlésére mosoly jelenik meg szám szélén, majd én is szokásnak megfelelően üdvözlöm.
Majd megvárom míg mindenki nagyjábol befejezi a reggelit. Halk köhintés útán így szólok:

- Üdvözlök mindenkit, Quintar vagyok a Thersos házból, mint mindenki bizonyára tudja pap vagyok. A Nagyúr felkért hogy tartsak vele a következő útra, mely felkérést természetesen nem utasíthattam vissza. Hogy pontosan mi lesz a feladatom, Én magam sem tudom. Alysium "barátom" ( ezta szót furcsán ejtem mintha most mondaném először) röviden bemutatta a csapatot, így arra akövetkeztetésre jutottam, hogy mivel mindenki a kardforgatásban jeleskedik, így nekem jut valamiféle hmmm, varázslatos támogatás. Minden erőmmel azon leszek hogy teljesítsem a nekem jutó feladatokat, és igyekszem beilleszkedni a csapatba, még ha ez nehéz feladatnak is. Mindenkit megkérnék, hogy Quintarnak szólítson. Nos ennyit magamról, ha kérdés van, csak nyugattan kérdezzetek.

Majd várok. Ha nincs kérdés akkor fertályóra mulva felmegyek a nagyúrhoz, ha van kérdés akkor csak miután mindenkinek válaszoltam, utánna megyek.

A nagyúr szobájához érve, bebocsájtást kére. A szokásoknak megfelő üdvözlet után, elmondom hogy itt vagyok és indulásra készen állok.

Last edited by Chris; 06-12-2007 at 18:22..
Sponsored Links