Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-11-2007, 03:00
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Pár éve volt olyan, hogy aki nem regisztrált az 1A-ban, az visszaesett a 2B-be. Na, ezek a kedvenc országaim. Azóta rendszeresen előfordul, hogy ezen kiesett országok közül néhány pár percre visszajön szabiról, ezalatt valaki 4-5 ször támadást indít ellenük, majd megint szabi.
Nekem meggyőződésem, hogy ezekkel az országokkal nem az eredeti tulajdonosuk játszik, hanem csak megkapta valaki az eredeti tulajtól a belépési kódot. Aztán aki megkapta, az valahonnan regisztrálja fél évenként ezeket az orikat. Aztán, ha szüksége van 2B-ben földre, wapról belép 5 percre és az igazi orijával üt.
Persze, ez nemcsak JKSZ, hanem multi is.
En ezt nem ertem. Mi az hogy felevente regisztralja a 2/B-be? Valamint mi az, hogy nem regisztralt 1/A-ba? Amikor regen elkezdtem a hodot, feljutottam 1/A-ba, jatszottam picit, kimentem szkra, es amikor egy jo hosszu szabi utan visszajottem, a 2/B legaljan talaltam az orimat 0 egyseggel, amin a restart sem segitett... Ati akkor azt mondta, hogy nem akartak kerulgetni 1/A-ba az orikat..., ezert ledobta oket 2/B-be... (Mar akkor sem ertettem) Lehet nem is volt akkor szk csak szabi?
Mindenesetre fegya beirasat meg egyaltalan nem ertem

Last edited by Remedy; 06-11-2007 at 03:04..