View Single Post
Old 06-10-2007, 13:41
rexa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Amikor indítottam a topicot, akkor hallottam 2 újonnan alakult 1 személyes klánról, akiket bevertek. Nem porig zúzták, csak símán klántámadással beverték őket védelem alatt.
Úgy gondolom, igazságtalan a frissen fellépő új klánokkal szemben, hogy hátrányba vannak a régi klánokhoz képest. Az a hátrány, hogy nem piacozhatnak. Persze, fel lehet készülni erre a hátrányra, át lehet vészelni ezt az első időszakot, régebben sokkal nagyobb hátrányt is átvészeltünk, de ha a hátrányt meg lehet szüntetni, akkor miért ne szüntetnénk meg.
Ez a hátrány megszüntethető, ha a klán is kap védelmet, ha minden tagja védett. A hátrány úgy is megszüntethető, ha nincs védelem, de az első körváltás után (amikor az el nem férő cuccok elmennek) lehet piacozni.
(a 7 kör védelem és 7 kör után piacozás nem jó, mert klánnal 7 kör alatt is beüthető)

Nekem mindegy, hogy melyik valósul meg, de nem szeretem, ha könnyen kiküszöbölhető igazságtalanság van a játékban.

Talán a piacos megoldás lenne a legjobb. Kevesebb hiéna ugrana mert vissza lehet ütni...
Reply With Quote
Sponsored Links