Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-09-2007, 22:01
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Megömbözök valakit/felmérem máskép-> észreveszem hogy üres az országa-> kitámadok rá 5sereggel->a célpont néz egy távolt->beszabizik esetleg

ez egy olyan eset ahol szerintem nem igazán lehet bizonyitani a megbeszélt ütést, (beismerésen, zöldben megbeszélésen kivül)

de ha nincs felmérés csak vaktában küldök ki rá 5 kis sereget, az már sztem bizonyiték és nem lenne benne senki a szórásban, mert vagy jksz, mert megbeszélt ütés, vagy jksz, mert máshonnan kapott információt

2. eset: szabis ország belép az országába 1-2 percen belül indul rá 5sereg, és vissza is megy szabira. anélkül hogy bármit csinált volna az országában, vagy meggömbözték volna!

3. eset, amikor a topba valaki támad 10+x körre a támadott fél nézi is a távolt, látja a sereget.kiüriti az országát és szabizik.

4. eset, amikor egy 10+xkörre lévő üres orit támadnak,távolt néz és látja hogy jön felé 5 mini hadtest
kitudná védeni a támadást mert lenne pénze és ideje átépiteni és venni kb 400ijászt, amivel háritaná már a támadást, de ehelyett szabizik.

Sztem ezek az esete mindegyikében van bizonyiték. az utolsónál kiemelném hogy kis seregekről van szó amit fillérekből tudna védeni.