View Single Post
Old 06-09-2007, 18:51
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by bitboss View Post
5 alján is volt szerencsém körülnézni, van egy szint, ahol 10-böl 8 ori 199ha-os tekiiró (bár a nagy többség gnóm), másik 1% pedig máshogy gyüjt, de sokáig ott vadászik. és ennek a mezönek a széle a csoport 55%-ánál van. tehát a vagyongyüjtés (tamagocsi ) igenis nagy mértékü.
Kb. egy irányba nézünk, kivéve ezt a bekezdést. Ti. nem csoda, hogy a 199 hekis orik közül nagyon sok a tekiíró.. hiszen azért mentek oda. A csoport felénél viszont kifejezett átjáróház érzésem volt néha, tehát sztm úgy lenne jogos az összehasonlítás, hogy időegység alatt, ami mondjuk 1 év, hány teve és hány játékos fordul meg adott csopiban.
Bár mondjuk, ha aszondod, hogy az egyik 5-ös csopi alsó fele jobbára termelő, az még így is sok.. Legalább nem teljesen alap nélkül hódítanak a 60%-os hadik.

----
Quote:
Originally Posted by bitboss View Post
a vitainditó használta a normális és az átlagos szavakat is, késöbbi beirásaibol viszont kitünik, hogy átlagosra gondolt.
mellébeszélhetünk tehát arrol, hogy mit lehet tartani, de itt arrol van szó, hogy a valóságban a többség mit tart!
A normális és az átlagos számomra ugyanazt takarja, ezek egyenértékű szavak. Illetve annyi különbséget mégis látok (most már), hogy az emberek többsége a normálist átlagon felülinek tartja. hátt.. tudomásul vettem

Láttam felmerülni a "legjobb" kifejezést is, mint alternatívát. Na ekkora sületlenséget még életemben nem hallottam. Nem is értem hogy jött ez ide, tekintve hogy nem erről folyik a beszéd.

Last edited by Princ; 06-09-2007 at 18:59..
Reply With Quote