Thread: Legendär
View Single Post
Old 06-09-2007, 16:25
lll
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Vik View Post
Nem igazan ertem, h a majdnem mindenki szamara nyilvanvalo foldleadast miert nem akarjak bizonyitani az adminok...
Raadasul ok meg azt is latjak, h mikor mar csak 1 korre volt x tamado sereg, amit KB 20 ijasz megfogott volna tornyban akkor atkepezte az illeto az egysegeit....
Ezen egyebkent mit nem lehet bizonyitani?
Ez most OFF lesz mint példa:
HV-n
Harcosok és Numer@ JKSZ-e Földleadás címmel!

Harcosok gondol eggyet és kitámad kb. 1100 íjjával rám! Ennyi íjjal akárkit megtudott volna fogni abban a pár körben az tuti!
Numer@ Érdekes módon pont akkor támadott rá Harcosokra 5 sereggel amikor ő támadott rám 1100 íjjal ami a full kezdők szoktak max csinálni nem olyanok akik sok-sok párbajt nyertek meg hv-t is nyerő illető.... Következtetéseket le lehet vonni.
És persze mivel pont távolba néztem akkor, énis támadtam Harcosokra, de nekem kevesebb seregem volt támadásra, így pattantam Numer@ orival félúton.

Be is jelentettem azon a napon még, mert súgóban is írva van: Idézem
"Egy teljesen külön országot kapsz, a rendes országod mellé. A hétvégi játékban és a rendes játékban egyidejűleg játszhatsz. Bármit csinálsz a hétvégi játékban, az a rendes országodat nem befolyásolja. (Kivéve természetesen az esetleges szabályszegéseket, melyek a rendes országod áthelyezését/törlését eredményezik.)"
Nah már most azt is tudtam, ha lejár a HV és utána jelentem akkor nem csinálnak semmit, mert eltünik az adat az adatbázisukból! De én rögtön jelentettem.
Fórumon is lázadtunk nagyon sokan, Dragit kitiltották 72 körre!
Majd este 8-kor szöviztünk 4-en és Fair-ben leszedtük Numer@ orit, hogy JKSZ-el ne nyerjen már!

Megjegyzés: Sajnálatos módon bizonyítani nem tudom írásosan, mert nem mentettem le az adatokat, pedig megkellett volna tennem!
Bizonyítás alapon annyit tudnék adni, hogy valamelyik azon a HV-n szövi tagom ír ide!

Végezetül egyikük se került Anarchba!

Ez egy példa volt a földleadás jelentése érdekében! Anarchba nem megy senki ilyen miatt, ugyanis nem lehet 100%-an bizonyítani!

OFF vége
Reply With Quote