View Single Post
Old 06-08-2007, 18:01
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%
Angry

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Félre értés ne essék, Lehetetlen annyit eladni amennyit termelek így jobb híjján
kirakom fogónak.
tehát belátod, hogy fölösleges vagy ott? Ha már egyszer állításod szerint nem is veszik meg az összeset, amit termelsz, akkor mi a bánatért kell olyan magasan lenni? Félsz valakitől?

Quote:
Nem vagyok Mártír, Persze hogy önös érdek vezérelt felfele, mert egy önző disznó vagyok én csak azt írtam hogy, azért a csopinak is van némi haszna a topból
Persze, aki bányás törpével szeretne egy kis plussz pénzt szerezni, az mehet a búsba?

Quote:
mert ha az lesz amit ti szeretnétek akkor ott nem termelgetés lenne hanem marakodás ami ha létre jönn akkor üres piac lesz így is van ha topon marakodás van akkor terület beépítésénél és katik pótlásánál csontra leürülhet a piac.
és végre másnak is van esélye eladni a termelését...

Quote:
Nem akarom ezzel azt mondani hogy ami most van az a helyes vagy jó, csak amit ti akartok ott biztos hogy a csoportnak csak hátránya lesz belőle a játék élvezhetetlenebb lesz
Magadról beszélsz amikor a 'csoport' szót használod?

Quote:
és topot a multuis gazdag emberkék fogják uralni aki 4orival 4gépről meg dinamikus ipről meg proxy mögé bújva stb. Most azért egy orival is oda lehet érni. TUDOM szerintetek csak jkszel
a multisok ellen is tenni kell valamit, de az sem egészséges, ha a jksz-elők uralják... főleg az nem, hogy ha még dicsekednek is vele

bocsánat, de ezt nem lehetett szó nélkül hagyni... ha kéritek törlöm
hogy valami értelmeset is mondjak, az 1-, 3-, 5-ös a legszimpatikusabb nekem, hiába, a páratlan számok
Sponsored Links