Quote:
Originally Posted by wand
de ezt én még mindig támogatom, az ELSŐ 2000 hektárt tőlem bárki bárhol felfedezheti olcsón, de a te javaslatoddal 10k-t is felfedezhetek 225 katonáért. ezt vidzont nem támogatom.
|
Te annak idején azért javasoltad a 2000 hektárt, hogy ha valaki olyan helyre ér a pontlistában, ahol szakadék van, akkor a szakadékot fedezéssel átugorhassa.
Én pont a szakadékok átugrására tettem egy általánosabb javaslatot. Javaslatomra semmi szükség sem lenne, ha korábban lett volna bevezetve a felfedezés szigorítása, hiszen ilyen szigorítás mellett nem alakulnának ki szakadékok.
Magyarázd meg nekem, hogyan fedezhet valaki olcsón 10K-t, ha nincsen 10K-s szakadék. Bónusz csak addig jár, amig valaki fölött szakadék van. Ha például az első tizenöt ország között nincs szakadék, akkor nyilván felfedezés bónusszal a 15.-et lehet megközelíteni több, mint 500 hekire.
Egyébként én nem akarok felfedezéssel haladni, a felfedezés szigorításával alapvetően egyetértek, bár nekem a katonaképzés csökkentése jobban tetszett volna. De sokan panaszkodtak a nagy lukak miatt. Elgondolkodtam, hogy hogyan lehetne ezen segíteni. Ezt találtam ki. Elég sok embernek tetszett is a javaslat. De ha nem lesz belőle semmi, az sem zavar.