View Single Post
Old 06-07-2007, 23:13
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Robin View Post
Lehet itt beszélni a felfedezésről, meg hogy csak a törpére vonatkozzon mert ő a legrászorultabb. Igen, valóban a törpe a legrászorultabb, de abba is bele kell gondolni hogy adott egy 100K pontos szakadék amit csak fedezéssel lehet áthidalni. Te nekilódulsz a fedezésnek mondjuk heki/2000 kati áron és 1 max fedezés után azt veszed észre hogy ez az arány kb heki/2500 katira módosult. Nosza, gondolod akkor újra képzés aztán fedezés. Röpke 1000K kati és mehet az újabb fedezés ami után megint sokkal több lesz a kaonaigény. Pár év és már át is vergődtél a szakadékon Eközben azok, akik miatt elvileg főként be lett vezetve vígan termelgetnek és élik világukat. Holott elvileg pont miattuk lett elsősorban létrehozva ez a rendszer, ami szerintem kicsit irreállis a katonák számát tekintve egy idő után.
Ennél fogva nem hinném hogy az lenne a megoldás hogy a törpöknek bányát biztosítsunk mert attól nem fognak megoldódni a gondok, legfeljebb lesz egy kis könnyítés.

Ha épít bányákat akkor kifigyelik és újra leütik és minden megy előlről, közben csak mennek a katonák a bányák fedezésére.
Ha már ennyire a törpök vannak napirenden akkor lehet hogy célravezetőbb lenne egy védelmi% növekedés a bányák területből elfoglalt arányával egyenes arányban nőve. (de szép mondat )
Persze ez a plussz védekezési% egy adott % után nem nőne.

Én érintett vagyok ebben a szakadék dologban és nem kellemes hónapokig termelni aztán fedezni és tudni hogy legközelebb sokkal több kell. De persze biztos jó ez a rendszer is valakinek
Jó lenne olyanok véleményét is hallani ez ügyben akik a szakadék alján vannak és nem tudnak kit ütni csak fedezni...
Én még fedezni sem tudok
A szakadék utáni orzágok is feljutottak oda... hogy a többség fedezéssel? Előbb utóbb eltűnnek ők is, és jó lesz az egész... az egyetlen probléma a fedezési malusz... ami a nyers termelésénél jön elő igazán. Ezért ha a törpét hagyjuk hadakozni, utólag bányákat felfedezni, akkor máris meg lehet oldani egy törpi felhozatalát -nem a mostani top szintjére, de elég magasra. Eljön az idő, mikor már csak a mostani fedezési szabályba született orik lesznek fenn, addig ki kell bírni morgás nélkül