View Single Post
Old 06-07-2007, 22:39
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Most akkor te vagy a mártír, aki csak a csoport érdekeit nézi, vagy folytatod a reklamációt, hogy nem térül meg a feljutásod?

Ha egy csoportban drága a nyers, akkor létrejönnek törpök, és termelnek, esetleg egy hadis országnál is megjelenik pár bánya -nehogy már önütésekkel kelljen feljutni irreális magasságokba hogy a csoportnak termelj!
Majd mindenki megoldja magának a kérdést.

A multisok meg remélhetőleg kipusztulnak rövidtávon
Ebben reménykedek én is
Most is van olyan csoport ahol nincs fent termelő, mégis van élet... és hadisként én is megtehetem hogy tartok bányát, lehet nem 10kör alatt épitek be mindent hanem 3nap alatt, nah bumm...

amúgy meg 1, nem fog eltünni a top, mert nyugodtan lehet termelni ezután is, csak mondjuk nem 6k hekin lesz fent a top 1, hanem "csak" 2-3k-n... ráadásul ne add elő hogy ti vagytok a szabályos játék védelmének egyik bástyái,akik csak a csoportért termelnek, és semmi köze ennek ahoz hogy saját hasznuk legyen...
Ugyanmár... a feljutásnál is csalnak nagyon sokan (szinte mindenki) ezekután pedig, hogy a fogokat ti raktok be??? persze de furcsa mód ha ti utaltok akkor hiphop eltünik...(nem rád vonatkozott, de nem 1 ilyennel találkoztam), értem hogy a saját érdekeid véded, de azért ne legyen már ennyire patetikus hangulatú önfeláldozás amit művelsz...