06-07-2007, 17:46
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Az eredeti javaslatot támogattam, ezt a kiegészítést viszont nem. Mi többször játszottuk el ezt a kisklánt-témát, holott nem voltunk mi se nagyok, se gazdagok. Nem olyan egyszerű a dolog, hogy kimegyek kis klánba, és szétverem a nálam kisebbeket... Rengeteg pénz, föld, szervezés és aktivitás kell hozzá. Ha én merem vállalni az ezzel járó kockázatot, akkor legalább annyit kapjak cserébe, hogy amikor a klánom megalakul mehessek támadni, ne lilán villogjak a pontlistán hirdetve, hogy akcióba kezdtem, figyeljetek rám, nemsokára beverhettek!
Egy órád van észrevenni, hogy rádálltak, ha nem elég, akkor tarts benn védelmet. Ha feltöltött barakkokkal se fogod meg, akkor miből gondolod, hogy 24 kör múlva megállítanád?
|
24 kör elég idő ahhoz, hogy a tagok észrevegyék az új klánt, és átépítsék az országokat. de sok más lehetőség is van, hadd ne kelljen felsoroljam egy nálam tapasztaltabb A-s játékosnak. tudom, hogy a támadónak nem egyszerű kidolgozni a tervet, de a védekezőnek esélye sincs. valamiért elég nagy különbséget érzek én a nehéz és a lehetetlen között...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|