Quote:
Originally Posted by Hüpike
egy órád volt, hogy a ráállást észre vedd ill. hogy egy új klán született. ezen nem hiszem h változtatni kéne. minden klánnak legalább egy teljes órája van, hogy felkészüljön a támadásra és esetleg szembe menjen. ha ezt nem akarja vagy nem tudja kihasználni az az ő baja.
teljesen másról szólt a topic. arról, hogy frissen feljött ország, aki a Bs viszonyokhoz szokott ne kerüljön hátrányba az A-ban játszo esetleg TF klánok ellen.
amit pedig te mesélsz, az már régen így megy az A-ban. fellép kap pénzt tápos klántól, kimegy egyfősbe és üt. lehet nem szeretni, de ez már bevett szokás
|
váh, gondoltam, hogy lesz ilyen reakció. 1 kemény óra. o yeah. sajnos nem mindenki insomniás minden nap, és nem mindenki van a gép előtt a nap 24 órájában. mi pl nem tudunk a nap 24 körében 2* távolba nézni. és szerintem nem mi vagyunk az egyetlen ilyen klán.
ha 1 nagy ori veszi az áldozatot, hogy csinál egy egyszemélyest, akkor vállalja azt is, hogy 24 körig ne tudjon klánilag támadni... nagyon igazságtalan ez a része jelenleg ebben a formában.
és ha jól tudom, a topic címe:
1A kezdeti klánvédelem. és igen, átolvastam a hozzászólásokat, támogattam a javaslatot, egy kibővítéssel.