Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Hmm látom hszek nem nagyon vannak a többi ötlettel kapcsolatban, csak a szavazatok gyülnek, az ellentáborból csak 2ember hozzászolását láttam ,de abból az egyik az jómagam mellényomása miatt én voltam, a másik is hasonlóan épitő hsz volt... azt megértem hogy Arwyl és Arra nem irtak csak szavaztak, de ők elég sokszor indokolták már az ötleteiket másik topicban  Kérek valakit az ellen táborból (vagy akár többet is),hogy fejtse ki melyik ötlettel mi a baja, mert sztem nekik is érdekük (remélem), hogy csökkentsük a jksz-eket, megbeszélt ütéseket.
|
Tudom nem engem vártál de azért írok

1, Értem a topic lényegét de szerintem nem kell túlbonyolítani 26módosítással.
Most is ott van egy rakat szavazási lehetőség amit sokan ugyse fognak
támogatni, meg ha minden hónapba nyílik erre egy topic az nem megoldás
Már igy is a fele ember nem ir vagy szavaz akit érintett a témába mert már
beleunt hogy mindig magyarázkodjon.
2, Nem új keletü a probléma és eddig is így maradt ha jó volt 8éven át akkor
jó most is. (Szerintem aki játszik és figyel az tudja hogy cserélődik elég
rendesen az a bizonyos top)
3, Semmi kép nem fogja a többség támogatni hogy szabályokkal szed le a
top orikat. Viszont szerintem egy olyan tipusu javaslat ami nem a felfele-
haladást vagy a topban való megmaradást akadályozza hanem jksz
beszüntetésére szolgál Mindenki támogat.
ötletem konkrét egyelőre nincs de a lényeg hogy olyan dolgot kellene ki találni
ami a jksz beszüntetését segíti nem a játékot írja át 26 pontba. (lehetőleg úgy hogy a játék ne különbözzön még jobban az anarchtól csak az ott engedett itt tiltott dolgokat betartassa) Szavazni én is szavaztam bár 100%-ig egyikkel sem értek egyet. Úgy hogy ha valami jobb hatásosabb ötlet van akkor örömmel várom. Mert ezek a felvetések jelenlegi formájukba vagy elfogadhatatlanok vagy semmit nem érnek vagy csak részben nyújtanak megoldást. Azt hogy ennyi módosítás legyen egyszerre azt meg végkép nem tudom támogatni. Akkor inkább követve az eddig jó volt elvet maradjon minden a régibe.