Mivel a másik téma meghalt így áthoznék onnan egy ötletet ami a földleadás ellen született,és beillesztem a sorba. Illetve kiirok egy szavazást is
szal az ötletek
1. minden csoportban bevezetném a minimum földet, méghozzá úgy hogy újraindulás után is megmaradna, és a baráti maluszt. ez utobbit én úgy támogatom csak, hogy csak az adott országra vonatkozzon, és szintlépéskor megszünjön, így megmaradna a lehetősége az esetleges revansoknak.
2. a fedezési határ ne pontlista 4.helyezetje, hanem a pontok alapján valós 4.helyezet legyen. ezzel kilehetne szürni az 1körben ütést és fedezést a top4-ben. ezután is ki lehetne tolni a fedezési határt persze, de liftezés miatt sokkal feltünöbb lesz, ami pedig jksz, ha nem szövetségesek (mert akár saját érdekből is de vele nem szövetségben lévő országokat juttatt elönyöhöz sztem.)
3. Földvesztés bizonyos top kör felett ez a másik témában 5400körben volt a legreálisabbnak látva ez közelebb húzná az irreális top orikat, és játékra késztetné hogy ott maradhasson így még mozgalmasabb is lenne a top is.
Ezzel csak sürüsitenénk a topot, de nem szünne meg, csak közelebb hozná a többihez a top4-et
4.katmorál csökkenése szintén top körök után (ezt nem tartom szerencsésnek mert ezzel azokat büntetnénk leginkább akik kemény hadiként végig ütögetik a topot és lehozni akarják őket.
5. a Gyújtás erősitése, sztem ezt nagyon nem kell magyarázni
végezetül Mindenkit megkérnék, hogy ne csináljanak ebből is off topicot!!!
Last edited by Kutyuleee; 06-06-2007 at 14:33..
|