Mindenesetre, megmondom őszintén, jó volt most erről beszélni, és hasznos ez a fórum, mert kezdem megérteni a másik fél álláspontját, és ez jó! Ami bennem most kialakult kép az az, hogy a "veterán" gárda (ezzel nem bántani szeretnék senkit) sajátjának érzi a játékot, kicsit igazuk is van, hiszen itt vannak a kezdetektől, szenvedtek, megküzdöttek érte. Kicsit olyan ez, mint a játszótéren a játékok, mikor van egy csapat, aki mindíg ott játszik, aztán a játszótér egyre népszerűbb lesz, és jönnek az új srácok, akik szintén játszani akarnak. Az újak közt vannak rendesek, gonoszak, mint mindenhol ahol csak emberek fordulnak elő. Lesz egy kevés féltékenység, hogy eddig én játszottam ezzel, nekem több jogom van hozzá, stb. Közben meg ott a másik fél, aki most jött, fogalma sincs arról, mennyit kellett gürizni, hogy meglegyen az a játszótér. ők azért haragszanak, mert a régiek az elsőbbség jogán szerezték a személyiségeiket, a nagy orijukat, stb. De azért nekik is van valami kis igazuk, hiszen a játszótéren mindenkinek joga van játszani, legalábbis a papírforma szerint. Arról meg nem tehet a most jött se, hogy ő csak most szerzett tudomást erről a játszótérről, és nem előbb, hiszen akkor előbb jött volna ő is, nem? A régiek úgy érzik meg akarják fosztani őket a jogos előnyüktől, míg az újak azt sérelmezik, hogy mindenkinek egyenlő jogainak, lehetőségeinek kéne lenniük, hisz mind befizetik a belépődíjat. Most jó nagy katyvaszt hordtam össze, de remélem azért nagyjából érthető.

Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, most jó éjszakát kívánok mindenkinek, megyek aludni.

sziasztok!