Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-05-2007, 17:05
Yberia Yberia is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Hmmm... Sati View Post
Ok De ebbe van amit énis tudok de nem irom le ...
Sok mindenbe egyetértek de volt 1 olyan hogy volt törpénk de mindig leütötték 1 edül nem tudott feljebb jönni... mindig valaki beütötte.

Arrakis az meg saját problémám hogy kiirom amit ugy tartok hogy igazam van.
Reaktor most vigyél oda fel Törpét ahol pl csak a Jeriko van esély nincs rá.
Régebben lehetett de mikor be lett a fedezés hozva csak a nagy oriknak kedvezett akik itt jácottak akkor hogy feltudtak vinni.
Ez az esély már nincs nincs a kisebb klánoknak...
meg az hogy kiváncsiak voltatok hogy állunk ??
Akkor mért nem akik támadtak azok néztek meg.
Nem kell a Hanta tudja mindenki hogy mi megy az 1/A tetején...
A Pannonbe nekem is van pár haver barát Talán még az Oviba is van.
Talán...
Szerintem megvolt az ütés, a szabályok szerint történt minden, nézzük a jó oldalát csak le kell bontani a sok bankot és máris minden folytatódhat, tudtok ti is ütni, nem csak más. Mellesleg engem nem sokat érdekelnek a háttérben kötött klánpaktumok, de azt tudom, hogy a körülöttem lévő országaitokat pont ez védte mások kárára többek között tőlem is.

Mellesleg ütögetek én is szépen, aki figyeli az események látja hogy mindig kísérnek, vagy hiénáznak, feltéve persze ha tudnak. Ez pont úgy a játék része, mint a támadás és soha senkit nem látok itt panaszkodni sikeres ütés után.

Jelzem ezúton én megteszem, minden eddigi sikeres ütésemért panaszt emelek, mert a hódító egy erőszakod játék és ez a személyiségemmel nem összeegyeztethető. :P
Reply With Quote