Alapvetoen, nehany dologra lennek kivancsi....
A legfontosabb talan az, hogy az emberek miert vippelik az orszagaikat? Egyreszt, mert a jatek bizonyos szakasza (1/A, esetleg anarch 90 nap utan, normal 90 nap utan) megköveteli, hogy vippel jatszon az ember, masfelol pedig a kenyelem szempontjabol.
A kulfoldi jatekban ugy gondolom, eleg magas (most dobalozok a szamokkal, de megkockaztatok egy 70%-ot legalabb) es szerintem az orik több mint fele nem vipes, amelyiknek nem szukseglete (lasd. elobb leirtak). Ez egyreszt nyilvan azert van, mert draga es masfelol pedig azert, mert vagy lusta elmenni a bankba csinaltatni egy netes kartyat, aggalyai vannak a netes fizetessel, harmadreszt pedig a kartyadij elég magas és a vippelesi koltseggel egyutt egyszeruen nem éri meg vippelni az orit, hiszen talan a szorakozasnak is van egy koltsegmaximuma

(Adott esetben mennyit szanok egy ori vippelesere)
En megertem Atit, hogy egyreszt a kulfoldieket nem akarja diszkriminalni, illetve minél több lehetőséget megadni nekik a vippeles lehetosegere...sot azt is, hogy a Hodito egy bevetel- es szorakozas-orientalt jatek...De ha a jatekosok sokaljak a koltsegeket, akkor nyilvan nem fognak vippelni, keruljon amibe kerul is....nyilvan az ember -ha ra van szorulva a vipre-, akkor megprobal a "csere-berelni", de ezek nem allandojellegu megoldasok, azt hiszem. Atinak nyilvan az a celja, hogy legyen bevetele, masfelol pedig legyenek jatekosok, akik vippelnek. A jatekosoknak pedig az a celjuk, hogy egyszerubbe valjon a kulfoldi jatekokban a vippeles es ez ne jarjon még sok extra költségekkel a jelenlegin felül (es nem ingyen).
Szerintem a nemzetkoziekbe egy "Only for hungarian players" vip menut be lehetne iktatni, amivel a magyarok adott esetben sms-el is tudnák növelni a vip köreik számát...Láttam már ilyet más oldalon, ahol az orszag sajat nemzetisegi jatekosaira nezve voltak mas fajta "egyenlegfeltöltési" modszerei. (postai atutalas pl.), mig az orszag szamara a kulfoldieknek ez a lehetoseg nem volt adott.