Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Tapasztalataim alapján Alba mindig ott van a TOP-ban. Igaz nem a TOP 1 4-5k hekivel, mert nem JKSZ-ezik mint Te, de ott van és eltermelget azon a többlet pár100 hekijén. +akik ide írnak neked (pl. Arra, Steve, Fegya) régi tapasztalt játékosok! Ne te magyarázd már el nekik mi a JKSZ és, hogy hogyan lehet feljutni odáig!!
Be ne meséld már hogy van fent 4 vadidegen ori és mindegyik tudja hogy haladjanak előre ezért egyik se tart védelmet, hogy a másik be tudja ütni (ez eleve JKSZ, ha direkt úgy csinálod hogy beverhessenek, holott megtehetnéd, hogy ne verjenek be!). És ugyebár a 4. helyezett üt és ha nincs ott a többi, (mert ugye nincs JKSZ és nincs megbeszélve melyk félórában legyenek ott  ) akkor nem tud fedezni. De te lebontasz a 4. helyre hogy tudjanak fedezni! Ezt se beszélitek meg persze, ők veszik észre hogy "jéé lebontott fedezzünk!!".
Ne nézzél már hülyének mindenkit!!
Továbbra is várom az országod (és a fentebb lévő országaid) sorszámát Nyuszika! 
|
Nem megmagyarázom, látod ha te ott lenél neked el kellene magyarázni? Nem.
akkor miről beszélünk? Ha én vissza bontanék te biztos nem fedeznél igaz?
Neked mindig szóülni kellene hohó nem te vagy már a 4dik tudsz fedezni nem-e akarsz esetleg?
Ti ne nézzetek hülyének hogy ezt mindenkinek így a szájába kellene rágni.
Elhiszem hogy ehez valamikor régen jksz kellet. de mint ahogy én is te is meg mindenki tudja hogy hogy kell azóta ehez nem igen kell senkinek a száját tépni.
De ha az jksz hogy nembeszélek senkivel nem beszélem meg a támadás idő pontját se azt hogy jöjjön ütni se azt hogy menjen fedezni vagy hogy bontson. akkor igen én egy hatalmas csaló vagyok. mert 8k kör alatt felbírtam mászni a topba.
Aki meg felér 2hét alatt az meg tiszteséges játékos valószinű.
És ezek szerint mindenki hülye a hódba mert ahoz hogy feltudjon jönni valaki mindig mindent a szájába kell rágni. Mert mindenki vagy hülye vagy csaló.