Hyas faggatását nem igazán veszem jónéven és igyekszem rövidre fogni és megnyugtatni, hogy semmi gond nincsen, egyszerűen valószínűleg kimerültem és ez éppen akkor mutatkozott meg. Kérdéseire végig válaszolva elmondom neki, hogy nem találkoztam semmilyen gyanús alakkal, nem ettem, ittam olyat, amit nem kellett volna és nem találkoztam, fogtam olyan tárgyat, ami veszélyes lett volna, mindenre nemleges választ adok.
Hyast láthatóan gondolkodóba ejtik a válaszaid, de végül rádhagyja a dolgot.
A három napban gyakorolgatok, és az őrködésből is kiveszem a részem.
Sokat ellátogatok szabadidőmben a tengerparthoz és egyszer úgy döntök, hogy a templomba is ellátogatok.
A nagyúrnál:
Az első mondatok nem esnek jól, kicsit eljön az akaratos énem is, aki visszavágna és nem tűrné a megjegyzések mögötti tartalmat, de be kell látnom, hogy vállaltam valamit, ai valóban kudarcot vallott, csak beleegyezően sütöm le szemeim a hallottak alapján.
Miután a nagyúr elmondja a mondandóját elsőként lépek ki a többiek közül és jelezem, hogy vele tartok, ha elfogadja szolgálataimat.
Farkasnak:
- Nem nyomoztam utána, miért lett a szemem olyan, amilyen. Valószínűleg valami varázstudó utolsó végszavai tehették, akit a másvilágra küldtem. Nem foglalkozom vele, mert így is tökéletesen látok vele.
Last edited by Chris; 06-05-2007 at 10:22..
|