Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-04-2007, 17:03
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ugy latom, nem vagy tisztaban a dolgokkal, en a helyedben inkabb befognam a szam, mielott repulok anarchba. Aki direkt megengedi, hogy beussek, az jkszezik, es anarchban a helye. Ennyi...
Mas kerdes, hogy ezt hogy lehet bizonyitani, de mivel pl Te sajat magad bevallod, en mar raknalak is at :P
Hol írja a szabály hogy kötelező védelmet tartani?
Most szerintem ez felesleges szájtépés mindenki tudja hogy mit és hogyan kell csinálni nem kell megbeszélni semmit igy nem is lehet jksz.
Ha elhiszitek hanem nem beszéltem meg soha senkivel hogy jöjjön üssön azt sem hogy bontson vagy ne és mégis müködik mert mint ahogy tudjátok ti is hogy mit hogyan úgy mások is. Akkor mitől jksz? Milyen játékon kivüli szövetség az ahol az emberek nem beszélik meg ki mit miért igaz néha van olyan is aki nem tudja na az hamar megy a sülyesztőbe. Ennyi továbbra se látom hogy amit tettem az jksz lenne.
Nagyon sok munkám van benne hogy ide feltornászatam magam és ha nektek nem teszik hogy ez 5-7k kör még feljutsz az a ti bajotok de ezért nem kell át iratni a játékot. Az hogy a félre értések elkerülödjenek jogos ezért a 3pontra is szivesen szavaztam annak ellenére hogy más csopiba is szándékozom az első 3 hely valamelyikére feljutni (lehetőleg az elsőre). De ha a 3pont bekerül akkor is felfogok tudni jutni viszont az olyanok megszünnek hogy valaki 3hét allat ott van nekem ez több hónapba került de megcsináltam és másut is szándékozom. (annak ellenére hogy a felfedezés módosítás nekem igen keresztbe tett)
De ha most itt a ti kedvetekért át irjuk a játékot akkor rengeteg időm munkám vipem megy pocsékba és ez nyilván nem tetszik. Ha leakartok valakit szedni akkor dolgozzatok meg érte ne a játékot irjátok át ráadásul nem látom hogy abból hogy ott fent vagyok nektek mi hátrányotok van? Nehezebb utalgatni ? nehezebb szét szedni a piacot? Vagy a sok multis aki lent termelget 20-30 orival azok szemét szúrom? 8évig nem volt baj most hogy nem a régiek ülnek fent minden csopiba már baj?

Last edited by laziga; 06-04-2007 at 17:23..