View Single Post
Old 06-04-2007, 00:26
bitboss bitboss is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

a témafelvetés normális hadióriást jelölt, de a reagálásábol átlagosra gondolt.

nekem volt szerencsém régebben varis óriásként végignyomni 3. szintig, és élezett varis szövivel épp bejutni A-ba. igy rengeteg gömböt láttam. ezek alapján az a véleményem, hogy a függők, (és ide tartozik valószinüleg a fórumozók nagy százaléka) valóban 60% körüli barakk+torony aránnyal játszik, és valóban sikeres. de a többségnek 40-45% barakkja van és 5-10% tornya, és ezek egymással jól elharcolgatnak, vagy kivárással lesnek egy-egy kedvezö helyzetre (az óriás hadisok!). és soknál akad 3-10% "töltelék" épület is (plusz-tanya, plusz-kocsma, könyvtár, bank, 1-2 bánya!)
és 5 alján is volt szerencsém körülnézni, van egy szint, ahol 10-böl 8 ori 199ha-os tekiiró (bár a nagy többség gnóm), másik 1% pedig máshogy gyüjt, de sokáig ott vadászik. és ennek a mezönek a széle a csoport 55%-ánál van. tehát a vagyongyüjtés (tamagocsi ) igenis nagy mértékü.

nem magamról beszélek, hanem a gömbözött óriásokrol, akik hadisnak mondhatók (én régen varis, most vari-hadis)
(és a tény kedvéért: sok országrol nem volt éplistánk, azok felépitését a harci egységekböl full lakástekivel - saccoltunk)

(utolsó szó módositva "számoltunk"-ról saccra)

Last edited by bitboss; 06-06-2007 at 07:03.. Reason: Steve észrevétele miatt
Reply With Quote