Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Röhej hogy mindenki a semmit meg nem oldó 3. pontra szavaz!!
Mind a földvesztéses javaslatom, mind (asszem Wand javaslata) a gyújtás erősödése rákényszeríteni a laziga féléket (amúgy szeretném tudni melyk az orid akár priveben is megírhatod), hogy eltakarodjanak fentről!
Aki a 3. pontra szavazott írja le, hogy szerinte mi kényszerítené le azokat az orikat amik MÁR fent vannak több 100k értéken!?
|
A 3. pont sztem sokra jó, csak nem önmagában.
Arwyl, most meg fogják kérdezni 20an, hogy miért akarod, hogy lekerüljenek onnan

Már eljátszottam Velük 1* - 2* - ..

Megelőzöm a kérdést a válasszal..

Bár már csak copy - pastezni kéne

Mert jksszel kerültek fel oda, pl itt volt egy nagyon hosszú, és nagyon unal.. vagyis maximálisan hihetetlen történet, ettől függetlenül aki ennyin van bármelyik csopiban, leszámítva mondjuk az At, az nem is értem minek ír.. egyértelműen a kis feljkszezett oriját félti.
De hogy ki is röhögteti magát...
Aki mégegyszer ilyet ír, hogy leszedni őket... az nyilvánvalóan egy sort sem olvasott el a korábbiakból, ezért célszerű a kedvükért újra leírni, hogy egy 300k ponton csücsülő orit nem fogsz tudni leszedni csak jksszel, mert egyszerűen dupla fokozással sem kerülsz hozzá elég közel, hogy tényleges hekit foglalj.
Mert egy 100k pontnál messzebb levő célponthoz még ha be is ütsz, akkor is 0 hekit foglalsz!
Az 50k paciddal akkor sem ütsz le róla 1 db hekit sem, ha 5 részletben küldöd, s abból mind az 5 beüt.