View Single Post
Old 06-02-2007, 08:17
NorB NorB is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
Ez csak az én véleményem, és semmi baj a kistopikokkal, mert vannak benne nagyon jó, és hasznos apró szépíteni való ötletek is, amik nagy valószínűséggel meg is lesznek valósítva egyszer. Én ezzel nem értek egyet, leírtam miért nem, és amiért nem értek egyet még teljesen felesleges új topikot nyitni.

Ennyi erővel az is legyen jelezve a fontos eseményekben, ha a szövimnek már valaki küldött segítséget, mert akkor az enyém felesleges ... vagy írja ki, az eseményeimbe hogy kitámadott egyedül, nehogy ha én akarok kimenni és nem nézem meg a tanácsadói oldalát ne tudjam tőle vinni az 50%-ot.

tudom durva példák de extrém esetek kivételével szövifórum mindezekre megoldást nyújt ... tessék kommunikálni
Reni, a szöviseregek kiválóan követhetőek a tanácsadóoldalakon, a karavánok meg nem
abban nyilván igazad van, hogy a téma nem egetrengetően fontos, de egyébként nem hiszem, hogy nagyon nagy meló a karavánokat eseménybe, vagy tanácsadókra rakni
de nem a mi dolgunk eldönteni, hogy mennyi munka van vele, csak hogy értelmes-e az ötlet
Reply With Quote