Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 06-01-2007, 11:23
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

"A nagyok kivágtak maguk közül." ööö A klán megszűnt. Azt is mondhatnánk, hogy a kicsik kivágták a nagyokat maguk közül. :-D Ne ferdíts monroe, épp az előbb mondtam el, hogy mi történt.
Volt egy nagyon rövid ideig 202E a fordulás. Vagy 2 napig, de volt. :-D Hidd el ezt figyelem már hónapok óta.

39en vagytok. A 12. fordulhat, neki 260E pontja van, tehát aki fordulni akar annak több kell legyen mint 260E. De javítsatok ki ha rosszul mondom. A 13. fordulhat?

Ne beszélj bolondságokat! Ha egy ori, akinek volt valami funkciója egy klánban, hirtelen a klánon kívül találja magát, az hadd nézzen már körül egy kicsit! Legalább annyi időt adj neki, hogy kigondolja egyedül milyen taktikát válasszon! Vagy hogy átépüljön, vagy valami.

"topklán támogatása nélkül is elég tökös gyerekek ahhoz, hogy feljussanak a top30%-ba"
Egyetlen egy orit mondj, aki egyedül bármikor is feljutott az angol A topba. Ehhez még Hóhér sem elég tökös. Legalább egy szövinek, azaz 3-4 embernek össze kell állni, hogy lehesen érdemlegesen haladni.

Nem tudom mit értesz sebek nyalogatásán. Egyedül én vagyok a kicsik közül, aki nincs szabin. Én pedig, tudhatod jól, hogy min ügyködöm mostanság. És ne aggódj, minden erőmmel azon leszek, hogy topba kerüljek.

(Még realm sem lépett vissza a játékba, aki pedig pont olyan felépítésű volt, aki meg tud élni egyedül a csopiban.)

pea

Last edited by pea; 06-01-2007 at 11:25..
Reply With Quote