Na igen ez egy örök életű téma. Én is a 3 pontot tartom életszerűnek mert az tényleg meg nehezíti a föld leadást. Másrészt ezek a topok nem egyszemélyből állnak állatalában 5-10 mint valaki már írta hisz fel se jutott volna oda egyedül. Viszont ebből kiindulva mindenkinek adott a lehetőség hogy felmenjen hisz fedezni a csoport 4. helyéjig lehet. Ja hogy valakinek nem teszik hogy ez akár több hónap sőt inkább év és rengeteg munka akkor ne akarjon ott lenni. Szerintem a játékot nem egy két ember türelméhez és játék tudásához kell formálni. A jelenlegi szabályok is elméletileg mindenkire egyforma érvüek. Felértem én is igaz, nem magamért hanem sok hónappal ezelőtti vita miatt hogy azt nem lehet. Lehet ott vagyok sok vip sok munka sok idő de ott vagyok!
Ja és a nagyok se vinyogjanak mert tartok védelmet és kitermelem azt amit kell igaz igy nem marad napi több száz milla de védve vagyok valamit valamiért. Ha félnek vagy akármi tartsanak védelmet. Arról nem is beszélve hogy itt sok mindenki ír a saját oldaláról de ha megfigyelitek valamelyest a top rendbe tartja a csoportot szerintem a legtöbb embernek ez szúrja a szemét mert olyan fogók vannak a piacon amit nem lehet be venni 4.2 milliárdból és így vajmi nehéz utalni és a piac is viszonylag normalizált nem olyan könnyű szét cseszni. Tehát továbbra is azt mondom hogy a csalást meg kell akadályozni de néhány olyan ember miatt akinek problémája van a toppal vagy esetleg valakivel aki épp a topban van vagy csak a megszokott dolgait (utalás ,stb) nem tudja fent tartani azért nem kell a játékot át írni. Mindenki előtt ott a lehetőség van aki száguldozik körbe a kék számokért van aki a topba ücsörög kinek mi teszik ezért nem kell át írni a játékot viszont a csalást a jkszt meg kell akadályozni.
|