Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-01-2007, 10:36
Cyby_'s Avatar
Cyby_ Cyby_ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Reni View Post
A téma indítója Arrakis nem is állította soha, hogy az ötlete teljes megoldást nyújt a földleadás megakadályozására, hanem azt írta, hogy kis részét a baráti malusszal például belehetne fedni. Ezután jött ötletként a minimum föld felvetve....és eredeti felvetésre, tehát a földleadási visszaélések csökkentésére teljesen jók ezek a javaslatok.

Ha a baráti malusz miatt nem tudok földet hozni, kifogok menni földre a volt szövimhez? Nem fogok kimenni.

Ha 2000 hekin vagyok és a 2200 hekin lévő haverjaimnak odaakarom adni a földem mert én már lépni akarok, de ő még maradna termelgetni. Lefogom adni neki a földem, ha tudom, hogy 1700 heki a minimumom ami alatt nem léphetek szintet? Nem fogom leadni, mert magammal tolnék ki. Vagy leadom max 1x vagy 2x és nem 10x.

Tehát mindkét ötlet csökkenti a földleadás lehetőségét, természetesen teljesen megakadályozni nem lehet, de már ez is valami.

Értem,h te mit mondasz csak azt is lásd be....h így akik fent vannak azoknak örökös bérletük marad fent termelni...és sztem nem az a legföbb gond h 1szövi 1700on vagy 200hekin fog termelni mert az apropénz....hanem a védelem nélküli 3500hekin lévö termelés a nagyobb gond...ha a minimum földeset elgfogasják az csak tüneti kezelés és a fő betegséget pedig meghagyjuk(nagy termelö ori) h igen az kell nekünk mert jo...a x top kör után csökkenés az csak bizonyos ideig engedi és utánna továnbb kell állnia...de a minimum földel szépen bebiztositjuk öket...ami nagyon nem egészséges