Quote:
Originally Posted by Reni
A téma indítója Arrakis nem is állította soha, hogy az ötlete teljes megoldást nyújt a földleadás megakadályozására, hanem azt írta, hogy kis részét a baráti malusszal például belehetne fedni. Ezután jött ötletként a minimum föld felvetve....és eredeti felvetésre, tehát a földleadási visszaélések csökkentésére teljesen jók ezek a javaslatok.
Ha a baráti malusz miatt nem tudok földet hozni, kifogok menni földre a volt szövimhez? Nem fogok kimenni.
Ha 2000 hekin vagyok és a 2200 hekin lévő haverjaimnak odaakarom adni a földem mert én már lépni akarok, de ő még maradna termelgetni. Lefogom adni neki a földem, ha tudom, hogy 1700 heki a minimumom ami alatt nem léphetek szintet? Nem fogom leadni, mert magammal tolnék ki. Vagy leadom max 1x vagy 2x és nem 10x.
Tehát mindkét ötlet csökkenti a földleadás lehetőségét, természetesen teljesen megakadályozni nem lehet, de már ez is valami.
|
Értem,h te mit mondasz csak azt is lásd be....h így akik fent vannak azoknak örökös bérletük marad fent termelni...és sztem nem az a legföbb gond h 1szövi 1700on vagy 200hekin fog termelni mert az apropénz....hanem a védelem nélküli 3500hekin lévö termelés a nagyobb gond...ha a minimum földeset elgfogasják az csak tüneti kezelés és a fő betegséget pedig meghagyjuk(nagy termelö ori) h igen az kell nekünk mert jo...a x top kör után csökkenés az csak bizonyos ideig engedi és utánna továnbb kell állnia...de a minimum földel szépen bebiztositjuk öket...ami nagyon nem egészséges