View Single Post
Old 06-01-2007, 00:43
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Attila(: View Post
Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy jól összeszokott szöviknél nem lehet gond a piaci cuccok miatt,ha láthatnák a piacon levő cuccaim amit akár napi többször bemáslok,(ha kérik),mert jó szöviben miért ne akkor ennyi erővel láthatnák a toli,varik készit(szólnak,hogy lopj már ,mert 100%-os a készid) és láthatnák a ht. beállításaim(állísd át a teki írást,mert így nem jó) és még az intézőmet is láthatnák akár(a barakkot tedd felűlre mondtam már) amiket szintén megtudnak beszélni egy jó szöviben!
Szóval egy jó szövi...
Ezeket majdnem mind most is meg lehet tenni ...
A készültséget,nagyobb fejszámolás nélkül meg lehet állípítani a szövim mágikus/alvilági eseménylistájából .. csak a pontos időt kell hozzá tudni
A ht. tekibeállításait a tanácsadókban szintén nyomon lehet követni,ehhez is csak némi fejszámolás kell a könyvtárak számának ismeretében
Én spec az első napon,ha új szöviben vagyok,mondjuk lenn,5-ös szinten,megkérdem,hogy mindenkinek normálisan van beállítva az intéző?
Ha erre jön a kérdés,hogy 'mi van?',akkor elmagyarázom .. és aztán kilépek a szöviből .. ha a válasz a persze,akkor nincs nagy gond

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote