Quote:
Originally Posted by Attila(:
Én még mindig csak azt tudom mondani,hogy jól összeszokott szöviknél nem lehet gond a piaci cuccok miatt,ha láthatnák a piacon levő cuccaim amit akár napi többször bemáslok,(ha kérik),mert jó szöviben miért ne akkor ennyi erővel láthatnák a toli,varik készit(szólnak,hogy lopj már ,mert 100%-os a készid) és láthatnák a ht. beállításaim(állísd át a teki írást,mert így nem jó) és még az intézőmet is láthatnák akár(a barakkot tedd felűlre mondtam már) amiket szintén megtudnak beszélni egy jó szöviben!
Szóval egy jó szövi... 
|
Ezeket majdnem mind most is meg lehet tenni ...
A készültséget,nagyobb fejszámolás nélkül meg lehet állípítani a szövim mágikus/alvilági eseménylistájából .. csak a pontos időt kell hozzá tudni

A ht. tekibeállításait a tanácsadókban szintén nyomon lehet követni,ehhez is csak némi fejszámolás kell a könyvtárak számának ismeretében

Én spec az első napon,ha új szöviben vagyok,mondjuk lenn,5-ös szinten,megkérdem,hogy mindenkinek normálisan van beállítva az intéző?
Ha erre jön a kérdés,hogy 'mi van?',akkor elmagyarázom .. és aztán kilépek a szöviből .. ha a válasz a persze,akkor nincs nagy gond