Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 03-07-2006, 20:47
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Talking

Quote:
Originally Posted by Ati
Nekem a szöveg a bajom. Mi a fenének kell szegény felhasználónak egyáltalán tudnia, hogy épp mit csinál? Alap flash leckékből tudjuk, hogy a különböző kiírások (hangok betöltése, animációk betöltése, ...) csak felhasználó-vakító fogások, mert igazából ezek nincsenek is különszedve, csak had lássa szerencsétlen felhasználó, hogy húúú, történik valami. Ki kell rakni egy százalékos kijezzőt, azt kész. Nem tudom mit kell ezt ennyire túlbonyolítani. Bár azokon a telepítökön is ki tudok akarni, amik elmennek 0-tól 100%-ig... kb ötvenszer...
ennek mondjuk már nem a magyarításokhoz van köze ^^ bár nem tudom én azért szeretem tudni mi a franc miatt tököl annyit. persze az azért jó lenne ha kiírná hogy pontosan mennyi idő kell még neki, és a leginkább azt hogy a következő kérdésig mennyi... nem kell sokat magyaráznom ha egy fél óra tötymörgés után kérdez aztán 5 perc múlva majd megint fél óra múlva... és persze tök sokat áll a dög közbe mert én nem tudom hogy akarni fog -e valamit vagy csak telepít magától...
Reply With Quote
Sponsored Links