![]() |
Piac időváltás
A piacon az idő még a nyári időszámítás szerint megy, azaz 23 elött 3 percel váltott napot.
|
Én is tapasztaltam és kellő mértékben nehezményezem is.. :(
|
A szerver UTC idő szerint jár, a helyi idők átállításai nem érintik. 24 óránként vált, ahogy eddig. Nem 25 órás és 23 órás napokkal. :) Ez most nem éjfélre esik.
|
Ez azt jelenti, hogy akkor mostantól a köv óraátállításig mindennap 23:00kor lesz "piaczárás" ?
|
Quote:
|
okok, köszi :)
|
Quote:
Persze nekem az lenne a szimpi, hogy neked evente 2x allitgatnod kellene, es mindig ejfelre esne.... De lehet sokaknak is ez tetszene.... ha gondolod, legyen egy szavazas :) |
Quote:
|
Sugó:A játékban 3 különbözõ piac létezik, különválasztandó az eladásra kínált árukat. Minden piacot 3-szor látogathatsz egy naptári napon...
A többieknek, ezt hogy magyarázuk el, hogy a naptári nap nem éjféltől éjfélig tart? Szerintem sok lesz a reklamáció |
Quote:
Naptári nap: 24 órás időszak. Mondom 24. :) Nem 25, nem 23, hanem 24. A Hódító órája nemzetközi idő szerint jár. Ettől eltéehetsz a beállítások alatt, hogy mindent helyi idő szerinti kiírásban láss. Ez persze nem teljesen igaz,mert eddig nem UTC éjfélkor volt a piacváltás. Most, hogy elmozdult, szerintem át fogom tenni oda, hogy egyértelmű legyen. |
All times are GMT +1. The time now is 18:00. |