Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   óraátállítás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=964)

BeeLord 10-28-2006 22:03

óraátállítás

Nos tudom ilyenkor a hozzám hasonló lassú felfogású emberekre van a legkevesebb szükség, de, sajnos képtelen vagyok felfogni ésszel a hivatalos megfogalmazást. Tehát a kérdésem: pontosan mikor lesz vége a mostani vip hv-nak? Hétfő reggel 1-2-3 órakor?(nem tudom merre állítjuk az órát:o )

dreaman68 10-28-2006 22:06

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 38633)
Nos tudom ilyenkor a hozzám hasonló lassú felfogású emberekre van a legkevesebb szükség, de, sajnos képtelen vagyok felfogni ésszel a hivatalos megfogalmazást. Tehát a kérdésem: pontosan mikor lesz vége a mostani vip hv-nak? Hétfő reggel 1-2-3 órakor?(nem tudom merre állítjuk az órát:o )

visszafele. Az óra VISSZAÁLLÍTÁS visszafele történik:D
boccs:D

BeeLord 10-28-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 38634)
visszafele. Az óra VISSZAÁLLÍTÁS visszafele történik:D
boccs:D

Nem véletlenül írtam elsőre óraátállítást;) Mindenesetre köszönöm. Akkor a pontosított kérdés: hétfő reggel 2 vagy 3 óra?

Ati 10-28-2006 22:27

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 38635)
Nem véletlenül írtam elsőre óraátállítást;) Mindenesetre köszönöm. Akkor a pontosított kérdés: hétfő reggel 2 vagy 3 óra?

Ennyire nem vagyok képben, hogy merre állítjuk az órát... :D Csak azt tudom, hogy állítjuk, a többit majd meglátom. :D

Ennek fényében: ugyanolyan hosszú lesz a mostani hétvégi, mint bármikor máskor. Ha most többet alhatunk, akkor előbb lesz vége hétfőn, ha most kevesebbet alhatunk, akkor később lesz vége hétfőn.

Nem tudom melyik lesz most. :D

Ha dreamnek igaza van, és többet alhatunk, akkor 1-kor lesz vége. Ha jól számolom... :D

dreaman68 10-28-2006 22:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38642)
Ennyire nem vagyok képben, hogy merre állítjuk az órát... :D Csak azt tudom, hogy állítjuk, a többit majd meglátom. :D

Ennek fényében: ugyanolyan hosszú lesz a mostani hétvégi, mint bármikor máskor. Ha most többet alhatunk, akkor előbb lesz vége hétfőn, ha most kevesebbet alhatunk, akkor később lesz vége hétfőn.

Ha dreamnek igaza van, és többet alhatunk, akkor 1-kor lesz vége. Ha jól számolom... :D

dreamannak igaza van;) :D tovább aludhatunk:D

BeeLord 10-28-2006 22:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38642)

Remélem, mert ha én lefokozok 1:01 körül, és utána még tart a balhé, akkor kiszaladok a világból.:D

Ati 10-28-2006 22:32

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 38644)
Remélem, mert ha én lefokozok 1:01 körül, és utána még tart a balhé, akkor kiszaladok a világból.:D

Kell Neked pont ilyen rozikós időkben játszani. :D Én még csak most tudtam meg, hogy ma éjjel van az átállítás, legalább nem izgatom magam nagyon miatta, ezeket folyton egy értelmetlen marhaságnak tartom. :D

dreaman68 10-28-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38645)
Kell Neked pont ilyen rozikós időkben játszani. :D Én még csak most tudtam meg, hogy ma éjjel van az átállítás, legalább nem izgatom magam nagyon miatta, ezeket folyton egy értelmetlen marhaságnak tartom. :D

ha én meg aludni fogok és álmomban azon rágódom hogy BeeLordnak sikerült e a lewfokozás;) :p :D

BeeLord 10-28-2006 22:40

Na még egy utolsó, mindent felülmúló kérdés: hány órakor, és hány órára kell átállítani az óránk?(életből fel vagyok mentve, ezért nem tudok semmi ilyesmit) Amúgy kössz a gyors válaszokat. Nem is tudom, mi lett volna velem, ha nem segítetek.:D

Ati 10-28-2006 22:42

Quote:

Originally Posted by BeeLord (Post 38648)
Na még egy utolsó, mindent felülmúló kérdés: hány órakor, és hány órára kell átállítani az óránk?(életből fel vagyok mentve, ezért nem tudok semmi ilyesmit) Amúgy kössz a gyors válaszokat. Nem is tudom, mi lett volna velem, ha nem segítetek.:D

"Vasárnap hajnali három órakor egy órával visszaállítják az órákat, ezzel elkezdődik a téli időszámítás."

forrás: index.hu :)

All times are GMT +1. The time now is 05:14.