Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   menük (tolik/varik) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=957)

Senki 10-26-2006 21:26

menük (tolik/varik)

Ha már így eszembe jutott ez a dolog akkor most le is írom gyorsan...

szerintem sokaknak segítene ha végre rendezve lenne az, hogy a főmenüben, képzés menüben, a férőhelyeknél, a seregképzésnél a tanácsadókban és a piacnál ugyanaz lenne a varik és tolik sorrendje...

-főmenü: varik felül, aztán tolik
-képzés: tolik felül, varik utánuk
-tanácsadók: toli teki alul, variteki felül - tolik felül, varik alul - kocsma helyek alul, templom helyek felül
-piac: tolik felül, varik alul

ez zavaró

jó lenne ha a főmenüben látható sorrend lenne mindenhol, így elkerülhetővé téve a hajnalonta vagy fáradtan hódítózók megzavarodását... és melléklikkelését.. velem már ezerszer előfordult hogy reggel, vagy nagy sietségben rosszat képeztem vettem, mert mindig rossz a sorrend... ( ezek a védők támadókra is igazak: tanácsadókban és főmenüben felül a védő, piacon és képzésen alul.)

(persze ha másokat ez nem kavar meg, akkor mindegy, de jó erre eza topic, hogy megtudjuk :D)

Harcosok 10-27-2006 06:26

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 38121)

szerintem sokaknak segítene ha végre rendezve lenne az, hogy a főmenüben, képzés menüben, a férőhelyeknél, a seregképzésnél a tanácsadókban és a piacnál ugyanaz lenne a varik és tolik sorrendje...

-főmenü: varik felül, aztán tolik
-képzés: tolik felül, varik utánuk
-tanácsadók: toli teki alul, variteki felül - tolik felül, varik alul - kocsma helyek alul, templom helyek felül
-piac: tolik felül, varik alul

ez zavaró

jó lenne ha a főmenüben látható sorrend lenne mindenhol, így elkerülhetővé téve a hajnalonta vagy fáradtan hódítózók megzavarodását... és melléklikkelését.. velem már ezerszer előfordult hogy reggel, vagy nagy sietségben rosszat képeztem vettem, mert mindig rossz a sorrend... ( ezek a védők támadókra is igazak: tanácsadókban és főmenüben felül a védő, piacon és képzésen alul.)

(persze ha másokat ez nem kavar meg, akkor mindegy, de jó erre eza topic, hogy megtudjuk :D)

Engem pl nem igazán zavar (mondjuk én nem is nagyon nézgettem még ezt:P)
Mondjuk az már velem is volt,hogy támado helyet védöt nyomtam vagy fordítva;) (párbajon van csak haszna ezeknek ugyhogy természetesen ott)
Ugyhogy én támogatom bár lehet utána meg az uj dolog zavarna mivel már ezt megszoktam:)

lacqa 10-27-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 38121)

...

engem is zavar, de mintha ezt már fel-, és elvetették volna...

vereslaszlo 10-27-2006 14:09

Engem is zavar, de máshol is vannak zavaró sorrendek, pl atanácsadó felsorolás piac ár sorrend, épités - épület sorrend, ....
pici apró eltérések - azaz nem egységesek. Akkor már ezeket is lehetne rendezni.

Bogár 11-02-2006 14:40

velem is fordult már elő, hogy varikat képeztem tolik helyett. nem is egyszer. :( néztem a tanácsadókban, hogy van még x üres helyem, de hirtelen kiment a fejemből, hogy a férőhelyeknél a kocsmák a templomok alatt vannak.

Atiii 11-04-2006 03:46

Én még ezt nem is nagyon rágtam így át:)
ezért nem is zavar--

Meg már megszoktam így ahogy van!

zstzs 12-12-2006 11:06

egységesítweni

Szerintem is jó lenne egységesíteni, de akkor nagyon pirosba kell rakni ami változott mert aki rutinból csinálja nem fogja észrevenni mert már nem olvas.

Cece 12-19-2006 20:57

Szerintem mindenkinek automatikus beidegződése van a klikkelésekre, de szerintem is helyes lenne a dolog változtatása. A régi játékosok megszoknák, az újaknak meg kényelmesebb lenne :)
Szerintem nem csak a kattincsokkal, hanem a nyersivel is hasonlóképp kellene, hogy legyen.
Én is megszoktam a jelen állapotot, de hát rend a lelke mindennek :)

Senki 12-19-2006 21:37

nyugi én is megszoktam már, de így is rengetegszer elkeveredek, ha nem nézem meg kétszer, hogy mit is veszek... :rolleyes: :cool: :D

Nightmare 12-21-2006 16:27

Itt arról van szó, hogy az egésznek nincs értelme. A Hódító egy jól megcsinált, összetett rendszer. Ha egy ilyen ostoboasággal belenyúlnának, valószínűleg nagyobb lenne a kár, minthogy el kell olvasni 2 szót...

All times are GMT +1. The time now is 19:25.