![]() |
Sziasztok!
Ha valaki olyat szeretnék támadni, aki alattam van, akkor kevesebb földet hozok, ez nyilvánvaló, da ha bebontom az épületeimet és azzal értékben alákerülök, de ha még akkor akarom elküldeni a seregemet támadni,hogy nem volt meg a körváltás(a listán még felette vagyok!)akkor annyit fogok hozni mintha fölötte vagy alatta lennék?!:confused: köszi előre is a választ |
Quote:
|
Quote:
Üdv! Ez 100%? Nekem volt olyan, hogy elmentem támadni 2 körre, köv körváltásnál leromboltak tőlem pár hekit így 4 körre kerültem attól ,akire elmentem támadni (ekkor 1 körre volt a seregem attól akitől a lista szerint én 4re kerültem) következő körváltásnál lezajlott a csata a seregem visszaindult (nem földért mentem tehát a távolság az megmaradt) és a seregem 2 kör alatt ért haza, miközben én 4 körre voltam a sráctól! Összegezve: Szerintem Nikol a bontás és a sereged indítása között mindenképpen el kell telnie egy körnek, mert körváltáskor számolódik újra az értéked, mint minden épkézláb körökre osztott stratégiában és a sereged indítása pillanatában számít a táv. érték. katonai morál. stb. De majd jólenne, ha ezt valaki még véleményezé, mert kíváncsivá tett :) De lehet, hogy csak beleszaladtam egy "bug"ba |
Amit Puma írt, az az igaz.
|
hát akkor bug volt vagy vmi hasonló...
akkor csak a táv. számolódik mikor elindulok, szal annyi lesz a vissza út is? mert ezt ki lehet ám használni nemis kicsit |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a pontlista nem érték szerint van? |
Nem, a pontlista a helyezésed szerint van.
|
érték szerint van, de csak körváltáskor rendeződik a lista, ezért van hogy mindig láthatsz olyan országokat, akik értékük szerint nem a megfelelő helyen vannak a listában.. bizonyára ez már neked is feltűnt:)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:55. |