Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Folyton lopnak, mit tehetek? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=93)

Mona 01-27-2006 17:08

Sziasztok :)

Bár állítólag nem vagyok kezdő, de kis segítség kellene :rolleyes:
Mit tudok tenni , egy fél-elf ország ellen, aki tekit lop és renget folyamatosan :(
Teljesen rám szállt, de így gyenge vagyok és a szövim is gyenge hozzá képest :(

Pool 01-28-2006 13:59

Quote:

Originally Posted by Mona
Mit tudok tenni , egy fél-elf ország ellen, aki tekit lop és renget folyamatosan :(

verjétek szét sereggel...

Thrym 01-28-2006 14:04

Vagy diplomatizalj :)

Zsolt 01-28-2006 14:25

Szerintem is próbálj meg előbb beszélni vele. Ha nem megy akkor támadással kell "védekezned". Egy szövetség kell annyira erős legyen, hogy egy darab országgal elbánjon.

Nyugodt 01-28-2006 14:30

Kéezz annyi varázslót,hogy egy mágikus pajzsal aztán ne legyen esélye ártózni!Pluszban én kitenném a piacra a tekiket,építenék bankokat és ha sikerül őt megállítani,már az el nem csórt pénzből visszaveszed a piacról a tekercseket!:cool:

Remedy 01-28-2006 15:09

egy varissal 50% alatt tartanam a keszulijet kozben meg 4 orankent meszarolnam.... :) persze az elso megoldas is eleg, ha vkinek napokig van a keszulije 50% alatt, nem szokta szeretni... :)

Mona 01-28-2006 15:23

Köszönöm :)

Ha jól olvastam, akkor vagy oldjam meg diplomatikusan, vagy küldjek sereget.
De ha a készülijét lent tudom tartani 50 %-on akkor sem tud lopni.

MiKoR 01-28-2006 15:37

Quote:

nemtudom ugyen milyen a fajod, de ha tudsz elég tolvaj védelmet csinálni akkor azis lehetséges megoldás, hogy amíg össze nem szeded magad pénzügyileg vagy egységekkel megpróbálsz alámenni pl. bontással!!
Ez helyzetfüggő!

Mona 01-28-2006 16:02

Szerintem azt elmondhatom hogy törpe vagyok.
Bár a fajom fejlődésben és gazdaságilag nagyon jó, sajna a varázslás és a tolvajakció nagyon fárasztó :(
Ezért is kérdeztem, mert a törpe tekiei alapból gyorsabban kopnak, még ha lopják is akor annyi szegény országnak :(

MiKoR 01-28-2006 16:19

Quote:

Szerintem azt elmondhatom hogy törpe vagyok.
Bár a fajom fejlődésben és gazdaságilag nagyon jó, sajna a varázslás és a tolvajakció nagyon fárasztó :(
Ezért is kérdeztem, mert a törpe tekiei alapból gyorsabban kopnak, még ha lopják is akor annyi szegény országnak :(

Én HVn kívül még sosm voltam törpe, de én is mindig törpéket meg orkokat tekizek, ha olyanom van :)
Azért lakáshelyzetileg nem állasz rosszul tekik nékül..
Egyszer voltam kapcsolatba törpével, egyik szövimben volt egy törpe haids.. mint hadis meg a gazdasága is jó volt csakhát, ha basztatni akarták a szövit (ami 1 félelfből 1 óriásból és 1 gnómból állt még) akkor azzal kezdték,hogy letekizték.. ezellen nemtudott mit tenni, mikor elkezdték lopkodni kirakta a tekiket a pijacra meg a katonákat, aztán mik 3an meg kicsináltuk aki lopta, hát ennyi volt!

Én szerintem önmagában a 4 körönkénti mészárlás nemsokat ér egyy felkészültebb toli ellen, mert, ha van kis pénzügyi tartaléka rögtön visszavásárolja az egységeit, ha másbólnem abból amit elvisz szegény törpicsektől!

Diplomáciával próbáld megoldani, nem 1 szövetségem jött már így létre! :D

All times are GMT +1. The time now is 05:34.