![]() |
A-ban 1 kis kiegészítés
Üdv! Gondolom sokunk úgy van vele, miután 1 klánnak felmérte a tagjait, hogy már csak be kell másolnom mindegyik sorszámát az egyéni pontlistába, hogy meglássam melyik van szabin ezáltal a védelme fabatkát sem ér.
Nagy ötlet volt az, hogy mikor megvannak az adott klán tagjai, akkor a felmért szövetségeknél kiirja azt hogy hány körre vannak az adott országok. Én ezt még kibővíteném egy SZ betűvel is amelyik szabin van, így nem kell ezért bevinni a pontlistába. Szóljatok hozzá ha érdekesnek találjátok a leirtakat. |
Ennek látnám értlemét lentebbi csoportokban is a felmért szöviknél, miért csak 1/A-ban kéne így csinálni?:) A távolságjelzés is minden csoportban bekerült.
|
Igen, ez az apro kiegeszites tenyleg jo otlet :)
Ha mar ott van a kortavolsag, akkor lehet az is ott, hogy [SZ] vagy nem :) Jo otlet, Iron! :) |
Hogy ez miért nem jutott nekem eszembe????
Támogatom:) |
Szintén :)
|
Jó ötletnek tartom. Még egy apró ötlet. A felmért szöviknél a kisebb értékű országok körtávolsága lehetne negatív. Így nem kéne keresgélni, hogy ki van alattam és ki felettem.
|
Quote:
|
En is tamogatom.
|
Örülök, hogy első ötletem pozítívumként hat :)
Én csak az 1/A-ban játszom konkrétabban, így a lentebbi csoportokban nem tudom, hogy működik, de ha valóban ott is kiirja már a szövi felmérésnél az orik távolságát, akkor egyértelműen bevezetném oda is az (SZ) jelzést. Az valóban zavaró, hogy írja a távolt, de azt nem hogy felettem található-e az ori vagy alattam. Ennek is lehetne egy jelzést adni. Már csak Atti kéne, hogy rámondja az Áment ;) |
Támogatom mindkét ötletet:)
Ati áldod?:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 10:06. |