Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=897)

dreaman68 10-09-2006 13:59

Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése

Helo mindenkinek

Ezt a topicot azért hoztam létre mert kiváncsi vagyok olyan tippekre, amivel lehet valakitől úgy pénzt szerezni, hogy ne kerüljek anarchba. kössz előre is

Colony 10-09-2006 14:02

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34282)
Helo mindenkinek

Ezt a topicot azért hoztam létre mert kiváncsi vagyok olyan tippekre, amivel lehet valakitől úgy pénzt szerezni, hogy ne kerüljek anarchba. kössz előre is

Seregnél fosztogatás menü, tolvajokkal Alvilág pénzt lopjanak...
És itt még megbeszélni sincs mit, jobb ha utólag veszi észre.

Ati 10-09-2006 14:03

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34282)
Helo mindenkinek

A játék rendeltetésszerű használata mellett nem kerülsz anarchba. Ha máshogy akarod használni, akkor ne tedd.

dreaman68 10-09-2006 15:39

Ez igaz persze de én olyanokra gondoltam hogy dobok neki egy levelet hogy fizessen x zsét vagy szétromboljuk az oriát És itt a fizetést hogy lehet szabályos kereteken belül megoldani

Ati 10-09-2006 15:41

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 34315)
Ez igaz persze de én olyanokra gondoltam hogy dobok neki egy levelet hogy fizessen x zsét vagy szétromboljuk az oriát És itt a fizetést hogy lehet szabályos kereteken belül megoldani

Én azt gondolom, hogy ha ezzel nem vagy tisztában, akkor nem érdemes ilyesmit csinálnod.

dreaman68 10-09-2006 15:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34317)
Én azt gondolom, hogy ha ezzel nem vagy tisztában, akkor nem érdemes ilyesmit csinálnod.

épp ezért akarom most megtudni...

bari 10-09-2006 16:36

Sztem, ahogy a való életben ezt is büntetni kéne.
Undorítóak az ilyen emberek, akik a másikat zsarolják, kihasználva az erejüket, esetleg tapasztalataikat.
Szeretnék néha összekerülni ilyenekkel, mondjuk anarchban...

Burning 10-09-2006 19:01

mondjuk ja. ezeket kéne szépen bezúzni, aztán addig ütni őket míg meg nem fogadják, hogy ilyet nem csinálnak:D

Synkel 10-09-2006 19:09

Mondjuk vicces dolog ez azért. Zsarolni ugye olyat érdemes, akinek van pénze. És ha van neki, akkor tuti nem tök láma, elvégre egyrészt megszerzte azt a pénzt, másrésztmeg is őrizte. Azaz ha egy tapasztalt szövit levernek addig, hogy zsarolhatók lesznek, ki az aki megállítja a zsarolókat akik amellett, hogy "jellemtelen ganaj népség" bizonyították, hogy megállják a helyüket élesben is. Persze minden szövinél van egy jobb, esetleg épp úgy jön össze, hogy 2 ember nem tud gépnél lenni 12 órán keresztül, és egyenrangú szöviknél ez már el is döntheti az egészet...

A másik eset ha valaki a kezdőket zsarolja, na az télleg megérdemli a legyalázást:)

Deni 10-09-2006 19:13

Tapasztalataim szerint szövik MF-eket szoktak zsarolni, vagy tapasztalatlan játékosokat, akiknek megmondják miből lehet pénzt csinálni..

All times are GMT +1. The time now is 03:32.