![]() |
Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése
Helo mindenkinek
Ezt a topicot azért hoztam létre mert kiváncsi vagyok olyan tippekre, amivel lehet valakitől úgy pénzt szerezni, hogy ne kerüljek anarchba. kössz előre is |
Quote:
És itt még megbeszélni sincs mit, jobb ha utólag veszi észre. |
Quote:
|
Ez igaz persze de én olyanokra gondoltam hogy dobok neki egy levelet hogy fizessen x zsét vagy szétromboljuk az oriát És itt a fizetést hogy lehet szabályos kereteken belül megoldani
|
Quote:
|
Quote:
|
Sztem, ahogy a való életben ezt is büntetni kéne.
Undorítóak az ilyen emberek, akik a másikat zsarolják, kihasználva az erejüket, esetleg tapasztalataikat. Szeretnék néha összekerülni ilyenekkel, mondjuk anarchban... |
mondjuk ja. ezeket kéne szépen bezúzni, aztán addig ütni őket míg meg nem fogadják, hogy ilyet nem csinálnak:D
|
Mondjuk vicces dolog ez azért. Zsarolni ugye olyat érdemes, akinek van pénze. És ha van neki, akkor tuti nem tök láma, elvégre egyrészt megszerzte azt a pénzt, másrésztmeg is őrizte. Azaz ha egy tapasztalt szövit levernek addig, hogy zsarolhatók lesznek, ki az aki megállítja a zsarolókat akik amellett, hogy "jellemtelen ganaj népség" bizonyították, hogy megállják a helyüket élesben is. Persze minden szövinél van egy jobb, esetleg épp úgy jön össze, hogy 2 ember nem tud gépnél lenni 12 órán keresztül, és egyenrangú szöviknél ez már el is döntheti az egészet...
A másik eset ha valaki a kezdőket zsarolja, na az télleg megérdemli a legyalázást:) |
Tapasztalataim szerint szövik MF-eket szoktak zsarolni, vagy tapasztalatlan játékosokat, akiknek megmondják miből lehet pénzt csinálni..
|
All times are GMT +1. The time now is 03:32. |