![]() |
Több zsámány a fosztogatásbol!
Hello ezt a topicot azért nyitottam (lehet hogy már van ilyen) mert szerintem a katonai fosztogatásbol nem jön be annyi zsámány mint Pl a lopásbol, föleg az 5. szinten ahol 200 hektáron senkinek sincs pénze, runa olyan olcso hogy csak na, a gabonárol meg ne is beszéljünk! Szerintem a fosztogatással még lehetne nyersit is rabolni! Köszi a választ!
|
és képzeld, ez azért van, mert a tolis dolga a lopás, nem a hadisé...még ilyet.
|
Quote:
De talán szerintem az 5-ös szinten a legdrágább a rúna. Esetleg megkellene oldani hogy minden katona hajtson egy szekeret vagy vezessen málhás lovat amire felkötheti a rőzsét,agyagtáblát és a kőkockákat. Ha több nyersi kell tarts életképes toli csapatot. Mit találtam a súgóban, ez talán megoldja a gondodat. Harcos A harcos személyiségű ország csatában mutathatja meg igazi tudását. Minden földfoglalás több földet hoz, minden fosztogatás több zsákmányt hoz. Foglaláskor az eredetileg foglalt százalékhoz képest +1 százalékot kap (ha például 5%-ot foglalna, akkor e helyett 6%-ot foglal), fosztogatáskor az eredeti zsákmányhoz képest +10%-ot (ha 1.000 aranyat fosztana, akkor e helyett 1.100 aranyat foszt). A pusztítás és mészárlás is 10%-kal nagyobb károkat okoz. |
Quote:
|
Viszont az tény, hogy jelenleg a fosztogatás csk a legritkább esetben éri meg. Én személy szerinte csak akkor kockáztatom meg, ha valaki NAGYON sok pénzt felejt bennt az országában.
|
Quote:
Jó az morál tartásra is:) |
Szerintem jo igy ahogy van a fosztás :)
Ott a harcos személyiség ha több kell :) Ha még több kell és vipes vagy, akkor küldj neki hadüzit :) s akkor még több lehet a zsákmány.. |
Quote:
Mindegy, nem erőltetem a dolgot, mint fentebb írtam, engem annyira nem érint a dolog, szóval nekem tulajdonképpen édesmindegy, mennyit hoz a foszogatás... Mindenesetre nem értek egyet azzal, hogy a tolvaj ennyivel sokoldalúbb a harcosnál, de erről is ennyit ;) |
mellesleg mijaza zsámány?:eek: :D
Valami kuruzslóféle? |
Mellesleg a tolis meg hektárt nem tud lopni.... lehet hogy be kellene vezetni? :D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:28. |