![]() |
1/A pontlista
Nem tudom mennyire vagyok egyedül a problémámmal, de szerintem hasznos lenne 1/A-ban, ha a pontok menünél az egyéni pontlistát dobná fel elsőnek és nem a klán pontlistát. Egy támadáskor például elég macerás körváltás előtt egyéni pontlistát frissítgetni, hogy az ellen most éppen alám bont vagy akármit is csinál.. :rolleyes:
|
Quote:
Megtanítsalak rá Deni? :) |
Quote:
|
Quote:
Ha a saját érdekemet veszem figyelembe, akkor valóban sokkal jobb lenne megfordítani a dolgot, ugyanis az egyéni támadások és az országonkénti pontlista változása gyakoribb. Amennyiben a klán érdekeit nézem, fordított a helyzet. Ott sokat lehet nyerni/veszíteni 1-2 másodperc alatt ;) Ez a változtatás amennyiben sor kerülne rá lehet jó is és rossz is. Szerintem ez csak akkor fog változni, ha sokan változtatni szeretnének rajta... bár ez mindennel így van. Én mindenesetre egy icipicit az országok pontlistáját részesítem előnybe :) |
Sziasztok!
Szerintem is jobb lenne, ha az egyéni pontlista jönne fel előre. A klánlista egyenlőre még sokkal ritkábban kell. Aki nagyon ragaszkodna a klán gyors eléréséhez a pontok mellé befér egy klán felirat, de ez fordítva is működhet, szóval akkor egy egyéni link, a gyorsabb egyéni lista eléréshez |
Quote:
Ez a változat szimpatikus. Úgy mint a szövetségek menü, és mellette a fórum. Pontok, mellette pedig egyéni, vagy ilyesmi |
Quote:
Végre nekem is lehet igazam:) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:26. |