![]() |
számitanak e a férőhely nélküli katonák
Hello, azt szeretném megkérdezn hogy számitanak e a férőhely nélküli katonák támadáskor, pl.: van 10000 férőhelyem amibe ló van ezeket kiküldöm támadni +
veszek hozzályuk lovasokat (akkor ezeknek nem lesz férőhelyük), beleszámit a támadóerejük a többi lovas közé? |
elmennek útközben ...
tultöltés nincsen se kocsmába se tmeplomba se barakba mondjuk ha megtámadnak elvisznek 10barakot kint a sereged és nem férnek így már be útközben elmegy annyi amiennyinek nincs hely |
jaja olyan nekem is volt, hogy elmentek a katik...ha elmész csatába és veszel kör végéig elvannak az "el nem férő" egységek is de aztán szépen mindd el megy:eek:
|
Ha jól tudom régebben lehetett túltölteni, de az el lett törölve, mert egy háború úgy még inkább a pénzről szólt. Jó ez így ahogy van. ;)
|
ign régen így volt asszem Ati mondta hogy otthon volt majdnem full íjja kint meg forgott a több százezer paci országról országra:D
|
Külön vicces volt nemrég, hogy 19k gnóm varival begömbiztem 174000 törpe varit:) Elsőre meglepődtem, de hamar beugrott a válasz a rejtélyre:)
|
Én nekiálltam volna gyilkolni :)
Hullott volna elsore vagy 5-6k vari :) |
Quote:
Tesztelgetni, tesztelgetni ;) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:41. |